Wysłano: Sobota, 02 Lipca 2005, 19:59 |
|
|
|
J@ger : |
no po piasku tez sie da
ale po wodzie mimo wszystko wygodniej |
jak masz sie tak doczepiac słówek to może rzeczywiście lepiej idz na ten rower
co imbusy nie pomogły nadal nie możesz się oderwać
a puste plaże to do czego innego służą głuptasie |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 02 Lipca 2005, 20:02 |
|
|
|
do opalania sie nago
jazdy konnej
jazdy autkiem terenowym
głuszeniem suczek ..
i jeszce mozna tak wymianiac i wymieniac |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 02 Lipca 2005, 20:05 |
|
|
|
J@ger : |
do opalania sie nago
jazdy konnej
jazdy autkiem terenowym
głuszeniem suczek ..
i jeszce mozna tak wymianiac i wymieniac |
wybieram jazdę konną
tylko muszę najpierw dobrego konia znalezć |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 02 Lipca 2005, 21:26 |
|
|
|
jak chcecie sie niezle zabawic to polecam hel i łebe. jak nie wierzycie odwiedzcie strone www.qlub.com nie znam lepszej zabawy jak z tymi wszystkimi ludzmi. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 18:30 |
|
|
|
żeglarstwo?
ja, ja, ja!
jeden z najpiękniejszych sportów na świecie!
nie ma to jak silny wiatr na twarzy, liny/ster w ręce, dookoła woda i szanty na ustach!
po raz pierwszy żeglowałam w wieku 11 lat. nie było przyjemnie - ojciec dopiero patent robił, nagle wiatr wiał od brzegu i nie mogliśmy dopłynąć do portu. ale rok później pojechałam z rodziną i znajomymi na Mazury. Pływaliśmy na Sasankach 660. Głównie na północy Mazur. i wtedy się zakochałam.
od tego momentu większość weekendów spędzałam żeglując w Przeczycach, a rok temu byłam na pierwszym obozie żeglarskim.
na swoim koncie mam wygrane regaty w 2005r. na Przeczycach.
wszystkim polecam! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 23 Maj 2009, 21:46 |
|
|
|
Ja też bardzo lubię żeglować:) Moja funkcja na jachcie jest raczej pomocnicza, ale nie przeszkadza mi to w chwytaniu uroku tego sportu:) W tym roku nawet sterowałam jachtem. Krótko, ale dobrze;D Grupa moich najbliższych przyjaciół to zapaleni żeglarze i korzystam też z ich pasji:) |
|
|
|
|
Private House Near Hongdae With Elevator SĂŠoul, CorĂŠe du Sud ... Private house near Hongdae with Elevator Private House Near Hongdae With Elevator SĂŠoul, CorĂŠe du Sud ...
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|