Wysłano: Środa, 26 Maj 2004, 15:28 |
|
|
|
Mam pytanko, czy macie może skłonności do "zanudzania" ludzi opowieściami O U2 i o tym jacy są wspaniali ? Bo ludzie dookoła mnie to już twórczość U2 znają calkiem dobrze, nie mówiąc o tym, że cały czas wciskam im płyty i koncerty. Niektórzy mówią, że to obsesja, ale całkiem przyjemna obsesja |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 26 Maj 2004, 19:39 |
|
|
|
:) Nie jestes sam,tez mam taką obsesje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <TomajS> Nakręcanie na U2 |
|
|
Wysłano: Środa, 26 Maj 2004, 23:23 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <andy85> Nakręcanie na U2 |
|
|
Wysłano: Czwartek, 27 Maj 2004, 13:27 |
|
|
|
ja staram sie powstrzymywać, a to dlatego, ze sam nie lubie jak ktoś mi coś na siłe wciska do słuchania.
cos na zasadzie 'nie rób drugiemu co tobie niemiłe' |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 27 Maj 2004, 15:48 |
|
|
|
no ja tez mam manię gadania o U2 i zawsze moi znajomi mówia dość :) ale przynajmniej o nich coiś wiedza :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <andy85> Nakręcanie na U2 |
|
|
Wysłano: Środa, 02 Czerwca 2004, 16:55 |
|
|
|
Ja nie wciskam, tylko dyplomatycznie pytam "nie chciałbyś fajnej muzyczki na płycie?". Daję wtedy kolesiowi plytę z mp3, gdzie większość piosenek to oczywiscie u2. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 06 Czerwca 2004, 21:12 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Krzysiek @ Czwartek, 27 Maj 2004 15:48 @ : |
no ja tez mam manię gadania o U2 i zawsze moi znajomi mówia dość :) ale przynajmniej o nich coiś wiedza :D |
W Twoim przypadku dodałabym jeszcze to, że obcym osobom, o których nie wiesz, czy lubią U2, przedstawiasz się: ,,Jestem Krzysiek, masz do czynienia z fanem U2". ROTFL!
To jest dopiero mania! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 06 Czerwca 2004, 23:40 |
|
|
|
hahahah
to by było niezłe ... wyprubuje to kiedys dobre, dobre |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 10 Czerwca 2004, 22:07 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
andy85 @ Środa, 26 Maj 2004 15:28 @ : |
cały czas wciskam im płyty |
Najlepiej nie przesadzać i wcisnąć im jedynie debesty, gdzie znajdują się najbardziej wpadające w ucho utworki. Jeśli nie zainteresują ich te pozycje, nie ma siły, by polubili bardziej jaskrawy styl U2, prezentowany w mniej podstawowych piosenkach. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 01 Lipca 2004, 18:29 |
|
|
|
wiecie, zaskoczyliscie mnie ..
ja nigdy nie mialam pojecia, ze ja to robie tak czesto, ze przez caly czas cos opowiadam innym o U2, co np dzieje sie z ich nowa plytka, co ostatnio przeczytalam o nich w Internecie, albo co opowiedzieli mi inni fani ...
jejku, nawet nie wiem, jak mam to opisac .. w kazdym razie nigdy nie pomyslalabym, ze tak czesto inni slysza potoki moich slow, gdzie przez caly czas slychac slowo "U2"...
ale to i tak nie wszystko, jak leci , jakas piosenka U2, np w radiu (moze w radio, sami ocencie jak jest poprawnie), to wszyscy zatykaja uszy, bo Pola zaczyna spiewac..
to prawie, jak czlowiek pijany, ktory zawsze Ci powie, ze nie jest pijany...
ale to przyjemna obsesja ... przyznaje racje .. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 06 Lipca 2004, 11:08 |
|
|
|
tez tak mam nakrewcam ludzi wokoło i czasem mnie juz maja dość
ale spoko udało mi sie 3 ziomali zakrecik koło tematu i teraz czesciowo słuchamy razem i klikamy o tym
a to fporum do czego jest po to zeby dac znac ze u2 zyje :)
w naszych umysłach i sercach :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 06 Lipca 2004, 11:10 |
|
|
|
jeszcze jedno paluszki mi sie troszke pokciły jak pisałem więc sorka
ale wiecie mało czasu dużo pracy |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 02 Sierpnia 2004, 20:19 |
|
|
|
Oj mam mam wielu znajomych zaczelo sluchac naszego bandu przez ciagle moje gadanie normalnie sie nie zamykalem czasami...
a tu im koncert wlaczylem jak byli u mnie a to jakas piosenke puscilem i nie ktorych przekonalem
Ale co ja mam zrobic jak ja nie moge zyc jak ich nie slucham pozdrawiam wszystkich |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Sierpnia 2005, 12:00 |
|
|
|
czas odkurzyc stare tematy
ja tez mam ten problem ze jak cos gdzie s wyczytam o u2 to zaraz o tym wszystkim mówie ale przynajmniej smiesznie jest |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Sierpnia 2005, 12:55 |
|
|
|
A ja Wam powiem szczerze, że mnie też nakręcacie!
I wcale nie mam Was dość! ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Sierpnia 2005, 13:04 |
|
|
|
A mnie swego czasu na jutusiów nakręciła ALICE. Tzn. właściwie to "dokręciła", bo "Beautiful day" i "Elevation" samo mnie nakręciło, gdy tylko je zobaczyłam na MTV
Sama też trochę nakręciłam innych! Konkretnie to kilka osób z mojej klasy na pewnej wycieczce. Koleżanka miała jakąś składankę, na której było "Vertigo". No to starałam się je puszczać jak najczęsciej [z braku innej muzy]. Pewnego razu, gdy po raz kolejny z głośników leciało "Vertigo", wybuchła dyskusja. Koleżanki pytały mnie o różne rzeczy, a koledzy uważnie się przysłuchiwali. Mam nadzieję, że to choć w jakimś stopniu przybliżyło im U2 i słuchają ich choć odrobinę |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Sierpnia 2005, 13:35 |
|
|
|
ja o U2 nawijam non stop - cała moja rodzina (nie wyłączając dziadków) wie co-nieco o U2... wczoraj np. razem z moim tatą ogladałam Gold List Of U2 (na W9) i zdązyłam mu przez te 2,5h opowiedziec wszystko, o czym tylko chciał słuchac... poza tym "przekręciłam" na U2 kilka osób, a dziewczyny, z którymi sie przyjaźnię zostały obdarowane albumami U2 :P
ale to żeby sie przedstawiac : cześć jestem Anka i jestem fanką U2 to świetny pomysł
pozdrawiam fanatyków ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Sierpnia 2005, 13:37 |
|
|
|
ja sie tak nakręciłam sama, poźniej poszłam na koncert ( troche mnie zczesało) (1 koncert w ogóle), trafiłam na forum i reszte mnie dokręciliście. próbuje się powstrzymywać przed sciaganie bootlegów ze wszystkich koncertów ale nie wiem jak dlugo wytrzymam. Co wy żescie mi zrobili???? |
|
|
|
|
|