Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 12:25 |
|
|
|
Miałem zamiar sobie kupić i okazało się że już nie ma i może już nie być. Jestem tym faktem troszkę niepocieszony, bo na 8RDA+ brakuje mi trochę kaski :( Gdzie można jeszcze dojść tą płytę w rozsądnej cenie? |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 12:55 |
|
|
|
a może dobrym wyborem będzie Microstar KT4AV BOX (MS-6712-090) ?? Proszę o rady. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 13:05 |
|
|
|
A moze przemyslisz ten zamiar? Polecam SOLTAK SL-75FRN2-L oraz ABITA NF-7 rev. 1.2 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 15:39 |
|
|
|
Bzdury : |
Miałem zamiar sobie kupić i okazało się że już nie ma i może już nie być. Jestem tym faktem troszkę niepocieszony, bo na 8RDA+ brakuje mi trochę kaski :( Gdzie można jeszcze dojść tą płytę w rozsądnej cenie? |
jak chcesz, to ja moglbym Ci odsprzedac swoja plyte (nie modowana nawet ;)), mnie bardziej zalezy na dzwieku na 8rd+, a teraz ta plyta kosztuje tyle, za ile ja kupilem tansza wersje (to i tak bez prowizji bylo ;)) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 17:53 |
|
|
|
EDDY : |
jak chcesz, to ja moglbym Ci odsprzedac swoja plyte (nie modowana nawet ;)), mnie bardziej zalezy na dzwieku na 8rd+, a teraz ta plyta kosztuje tyle, za ile ja kupilem tansza wersje (to i tak bez prowizji bylo ;)) |
Masz racje EDDY , SoundStorm wymiata |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 18:09 |
|
|
|
reed : |
BTW czy jakosciowo dzwiek miedzy 8rda+, a nf7-s jest taki sam?
chodzi mi o jakosc wykonania :> |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Czerwca 2003, 22:49 |
|
|
|
Cytat: |
A moze przemyslisz ten zamiar? Polecam SOLTAK SL-75FRN2-L oraz ABITA NF-7 rev. 1.2
|
mam tego abita na oku ale rev. 2.0. Podejrzewam że to chyba lepiej :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 04 Czerwca 2003, 08:13 |
|
|
|
reed : |
BTW czy jakosciowo dzwiek miedzy 8rda+, a nf7-s jest taki sam?
chodzi mi o jakosc wykonania :> |
Wprawdzie szwagier ma Abita i slysze czesto dzwiek z niego, ale ciezko mi porownac, on ma badziewne calkiem glosniki.
Wydaje mi sie jednak ze sa porownywalne lub takie same.
Po podlaczeniu do wiezy (tylko D ProLogic) dzwiek jest zaczepiscie przyjemny.
Tyle ze ja nie jestem audiofilem, i nie wiem czy mozna polegac na miom uchu |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 04 Czerwca 2003, 15:16 |
|
|
|
prawdziwi audiofile to sciamniacze, naprawdew chca tylko przyszpanowac kasa jaka wydaja na drogi sprzet audio, ktory juz za duzo sie nie rozni od tanszego z nizszej polki, wiec pewnie Twoje wrazenia odsluchowe sa jak najbardziej prawidlowe :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 05 Czerwca 2003, 09:52 |
|
|
|
no dobra teraz moja kolej
co do audiofili znam wielu sam mam niezły sprzęt ale nie przesadzam np jak mój brat ... mam NF-S rev. 2.0 i dźwięk jest niezły naprawdę ... choć jak słuchałem Terrateca .mmm to było miodzio ale na razie nie zamierzam płacić 700 zł za kartę muzyczną |
|
|
|
|
|