Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 11:02 |
|
|
|
hardtmuth : |
trini : |
SP V2.03 PIV 300 W o ile to nazwa jest :> z pudełka spisuję :> Aha: wyprodukowany przez Codegen Technology (Shenzhen) CO., LTD |
ihaaaaaaaaaaaa kupilas codegena, dobrze tak trzymac, badz jak ja :D |
I to jest powod do radosci ?
Ze ma jedno z najgorszych goowien co to udaja zasilacze ? |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 14:36 |
|
|
|
MATKO ... Codegena no nie co żeś uczyniła niewiasto .... ... toż to badziew niemożebny ... no ale Kobiecie starczy jak kompa nie "kreci" |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 15:30 |
|
|
|
MATKO ... Codegena no nie co żeś uczyniła niewiasto .... ... toż to badziew niemożebny ... no ale Kobiecie starczy jak kompa nie "kreci" |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 17:15 |
|
|
|
dwa takie same posty, z tym ze roznica czasowa wynosi niemal godzine! jak to zes zrobil? :> |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 20:46 |
|
|
|
a widzisz Waść niespecjalnie żem to zrobił ... można powiedzieć jak jeden gość do mojej koleżanki "Pani mecenas ja żem nie wiedział " ... a gość dostał karę umowną na 200 000 zł ...widać jeden za daleko poleciał i ... okrążył ziemie |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 20:47 |
|
|
|
taki lag czekal i czekal, az sie doczekal :)
a powiedzcie po co komus jak nie zyluje kompa i ma duzy zapas mocy w zasilaczu jakis drogi badziew ?, jak duzo robie na moim psu to sie nagrzewa czyli pracuje na granicy, ale jak trini ma nie za szybki sprzet to przeciez jej to styknie, maly pobor pradu i te sprawy.
a chcecie jej wcisnac cos co bedzie duzo kosztowalo nie wykorzysta tego nigdy do konca, a pewnie jak bedzie sprzedawala kompa to wywali tez obudowe, bo ta jej sie znudzi. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 21:55 |
|
|
|
no nie koniecznie coś drogiego np taki deer 350 watt kosztuje 80 zł a jest SUPER sprawdzone zagina nawet modecoma za 150 zł wiec kupowanie jakiegoś badziwnego Codegena mija się z celem |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 16 Czerwca 2003, 23:37 |
|
|
|
a ile codegen kosztuje 60zl ?, za te 20zl wiesz co bym mogl sobie kupic ?? EDDY doskonale wie |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2003, 08:56 |
|
|
|
ta ze 3 jabole albo ze 2 dykty
choć mogę się mylić już dawno jaboli nie spożywałem a dykty nigdy
Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2003, 09:34 |
|
|
|
taki lag czekal i czekal, az sie doczekal :)
a powiedzcie po co komus jak nie zyluje kompa i ma duzy zapas mocy w zasilaczu jakis drogi badziew ?, jak duzo robie na moim psu to sie nagrzewa czyli pracuje na granicy, ale jak trini ma nie za szybki sprzet to przeciez jej to styknie, maly pobor pradu i te sprawy.
a chcecie jej wcisnac cos co bedzie duzo kosztowalo nie wykorzysta tego nigdy do konca, a pewnie jak bedzie sprzedawala kompa to wywali tez obudowe, bo ta jej sie znudzi. |
Bosheeeeeee
hardtmuth , ty jakos nie jazysz prawidlowo.
Nie chodzi o zapsay mocy, tylko o pewnosc.
Kupujac goowniany sprzet za 40 zl ryzykujesz ze ci zdechnie pociagajac za soba np polowe kompa.
I co sie wtedy bardziej oplaci ?
I nie mow mi ze tobie jeszcze nie zdech, bo wielu ludzim wlasnie zdechl, na niekreconym sprzecie zasilka dala doopy i sfajczyla jeszcze HDD, proca i CD.
Ostatnio, niecaly miesiac temu najmlodszemu szwagrowi wlasnie tak sie stalo.
Athlonik 1700+ Barka V z danymi i spawara Liteon poszly sie je....kochac.
Sprzet calkowicie na defaultowych ustawieniach, nigdy nie krecony.
Policz sobie i le kosztowal go goowniany zasilacz.
Zreszta za cene Condongena da sie kupic na Allegro Fortrona uzywke.
IMHO twierdzenie ze Condongen jest OK, to lamerstwo.
Zajrzyj do srodka i porownaj flaki tego goowna i firmowej zasilki, moze to da ci do myslenia. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2003, 10:03 |
|
|
|
tak bo mieli mocne sprzety a zasilacz musial duzo wiecej sie nakluczowac zeby doprowadzic tej mocy co trzeba, co moze pasc w takim codegenie chyba po prau latach kondesatory jesli sa na nieska temperature, a reszta jesli nie pracuje w ciezkich warunkach to nei wysiadzie, u mnie sie kawalek plytyki wypalil po tym jak padl wentylator, a poza tym do tych zasilaczy nic nei mam.
A musisz wiedziec ze ja nigdy nie jarze prawidlowo, bo jestem mocno wykrecony, ale imho z mojego punktu widzenia to jest bardzo pozytywn cecha. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2003, 13:20 |
|
|
|
ja mam w tej chwili zasiłkę Impet (pierwszy raz słyszałem o tej firmie) 300W i na tym sprzęcie co mam (a najmniej prądozżerny nie jest) napięcia są stabilne, a zasiłka zimna. Ciekaw jestem kto dokładnie to produkuje, ale egzemplarz mi się trafił naprawdę dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2003, 13:32 |
|
|
|
[...]
A musisz wiedziec ze ja nigdy nie jarze prawidlowo, bo jestem mocno wykrecony, ale imho z mojego punktu widzenia to jest bardzo pozytywn cecha. |
Wylaczam sie z dyskusji o zasilkach.
A punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, jest wiec rzecza wzgledna |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2003, 15:08 |
|
|