Wysłano: Środa, 23 Lipca 2008, 23:15 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 23 Lipca 2008, 23:46 |
|
|
|
Tak, było już wcześniej o tym na forum. Szkoda tylko, że to dopiero za dwa lata. A swoją drogą uważam, że dziwka, której głosu udzielił Maleńczuk ma nawet do niego podobne rysy twarzy |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 24 Lipca 2008, 00:01 |
|
|
|
jestem ciekawa jakby wygladal MM jakby byl kobietą
pewnie bylby troche podobny do Chylinskiej ... i do tej kobiety z kreskowki |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 24 Lipca 2008, 00:13 |
|
|
|
hehe co do Chylińskiej to może jedynie jeśli chodzi o zachowanie, sposób poruszania się itd, ale rysy twarzy by miał okropne jak na kobietę .. choć aż tak tragicznie by nie było, bo przecież nie byłby taki tłusty jak ta dziwka |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 24 Lipca 2008, 00:19 |
|
|
|
nie no wysoki..dlugie nogi ... normalnie ideał jakby jeszcze mu sie trafil duzy biust to juz nikt by nie zwracal uwagi na twarz |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 24 Lipca 2008, 00:34 |
|
|
|
ło jeryńciu - u nas wkiosku sprzedaje kobita o twarzy Maleńczuka. W pierwszej chwili to sie normalnie wystraszyłam, boć to - jak na babę - straszydloooooo
Niechże se maestro bedzie sobą - dłuuuugą i cienką osobą....... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 07 Września 2008, 06:27 |
|
|
|
http://www.reggaenet.pl/forum/read/6/1623791/page=2
Cytat: |
08 września o 21.30. W TVP 1 pokazana będzie powtórka koncertu „Jest dobrze… piosenki niedokończone”, który miał premierę w lipcu tego roku na Festiwalu Gwiazd w Gdańsku. Piosenki inspirowane twórczością Jana Himilsbacha i Zdzisława Maklakiewicza zaśpiewali: Maciek Maleńczuk, Andrzej Grabowski, Hanna Banaszak, Jacek Bończyk, Stanisław Soyka, Jacek Budyń Szymkiewicz, zespół Habakuk oraz Janusz Kłosiński (pan Józio z Rejsu). Wokalistom towarzyszyła znakomita Orkiestra Ptaszyska. Piosenki przeplatane są kultowymi scenami z takich filmów jak: Wniebowzięci, Jak to się robi, Rejs czy Polskie Drogi.
Koncert wyreżyserowany został przez Janusza Kondratiuka, zaś scenariusz napisali Janusz Kondratiuk, Michał Gawlicz i Krzysztof Niedźwiecki. Teksty piosenek napisali: Piotr Bukartyk, Tomasz Kondeusz, Krzysztof Materna, Janusz Kondratiuk, Maciej Maleńczuk, Wojtek Turbiarz, Wojtek Cyndecki, Janusz Kłosiński, Zdzisław Maklakiewicz, Jacek Budyń Szymkiewicz, Jan Himilsbach i Agnieszka Osiecka..
Już wkrótce światło dzienne ujrzy płyta zawierająca studyjne wersje piosenek, które znalazły się w programie koncertu |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 09 Października 2008, 14:53 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 09 Października 2008, 18:36 |
|
|
|
hmmm... figurski... niech i tak będzie...
p.s. no ale kanapa z Naruto jest boska :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 29 Listopada 2008, 21:38 |
|
|
|
MM u Wojewódzkiego w TVN 02.12.08 godz. 22:30 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 30 Listopada 2008, 01:05 |
|
|
|
Szkoda, że goście Kuby już nie muszą śpiewać " DWA GOŁĘBIEEEEEEE ". A tak na marginesie, z tego, co mi mignęło, to się maciej prezentuje jak..prezent...mniummmm |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 01 Grudnia 2008, 12:57 |
|
|
|
haps : |
. A tak na marginesie, z tego, co mi mignęło, to się Maciej prezentuje jak..prezent...mniummmm |
..czyli fryzurka też OK ? |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 01 Grudnia 2008, 18:48 |
|
|
|
Fryzurka, jeśli nie całkiem krótka, zawsze mozie być. Najważniejsze jednak, co Maciek powie. Lubię wszak jak ględzi, ojjj, lubię |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 03 Grudnia 2008, 09:24 |
|
|
|
Wiecie co? Według mnie Maciek wypadł wczoraj słabiutko , rozmowa za bardzo sie nie kleiła, Kuba też chyba nie miał pomysłu na fajne wątki. Może rzeczywiście Maciek nam się starzeje?... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 03 Grudnia 2008, 09:38 |
|
|
|
Zgadzam się z tym , MM wypadł kiepsko . Myślę , że to był najsłabszy jego występ u Kuby ze wszystkich czterech . Może dlatego , że występował jako drugi gość i było mniej czasu na rozwinięcie dyskusji . A poza tym Kuba , tak prowadził rozmowę , jakby z MM nie można było już o niczym porozmawiać tylko o seksie , alkoholu i narkotykach . A druga sprawa , Maciek wyglądał po prostu na zmęczonego , w końcu nie zawsze ma się dobry dzień i wystrzałowy humor . MM przyszedł do Kuby po to , aby promować swoją nową płytę , ale to też mizernie im wyszło . Program nie bardzo udany , Kuba kiepściutko , sytuację ratował Cezary , bo byłaby to kompletna klapa . Lepiej trza się było wyspać . Chociaż , na szczęście , Maciek na końcu zaśpiewał "Ring of fire" i to był pozytywny akcencik . |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 07 Grudnia 2008, 20:06 |
|
|
|
Mignal mi dzis fragment "Jaka to melodia?" I byl tam pan Malenczuk wraz z zespolem Psychodancing. Wykonywali piosnke "Stodola". :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 07 Grudnia 2008, 23:14 |
|
|
|
Tja, no i jeszcze w ( chyba ) w "Co za tydzień" - tłumaczyli się róznisci artysci i spiewacy artystopodobni, dlaczego coverują. Maciek ma zbyt mocno pofarbowane te pióra. Strasznie go to postarza. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Grudnia 2008, 08:22 |
|
|
|
Muzyka w Trójce
10 grudnia 2008 - Maciej Maleńczuk - "Andromantyzm"
Środa, 10 grudnia 2008
Nowy projekt Macieja Maleńczuka nawiązuje swoja stylistyką do złotej ery dancingów. Na płycie "Psychodancing" znalazły się piosenki Młynarskiego ("Wakacje z blondynką"), Klenczona ("Kronika podróży") czy Niemena ("Płonąca stodoła"), ale też autorskie kompozycje Maleńczuka.
Na nasza playlistę trafia dziś piosenka "Andromantyzm".
Lista przebojów trójki |
|
|
|
|
|