Wysłano: Poniedziałek, 15 Listopada 2004, 23:30 |
|
|
|
Tytuł mówi sam za siebie... wpadłam na ten pomysł dzięki Hagnest i Grusi :] Rozmawiałyśmy sobie gdzieś tam o snach. I tak od słowa do słowa... no mam nadzieję że temacik się spodoba:] Ja już mam parę snów ale to w następnym poście.
pozdroowka
miłego klikania :D |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 15 Listopada 2004, 23:46 |
|
|
|
dobra, napiszę bo nie mogę wytrzymać. ostatnio często śni mi się Bono. Już to gdzieś pisałam ale mogę jeszcze raz, a co! Śniło mi się... że rozmawiałam z Nim i weszliśmy (po schodach) na dach wierzowca. Usiedliśmy i oglądaliśmy gwiazdy. Zaczęły się szybko poruszać i spadać. Piękny widok, dziesiątki spadających gwiazd i... Bono u boku :] |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 13:04 |
|
|
Atomic_Mario |
Nałogowy uczestnik |
|
|
Użytkownik #1798
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
A ja mam ostatnio same straszne sny!
Śnią mi się ciągle, niewiedząc czemu, jakieś wybuchy bomby atomowej! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 18:01 |
|
|
|
hej pati!!! masz glowke do wymyslania nie ma co.
mi sie jeszcze nie snilo ,,, nieeeeeee zaraz hyba raz
ze spotkalem caly zespol w irlandii
ale nie pamietam szczegolow he he
fajny temacik nie ma co!!!
pozdro ROSE........... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 21:55 |
|
|
|
Hehehe, sama myślałam, czy by takiego wątku nie założyć Bardzo ładnie z Twojej strony, że go stworzyłaś. Może następnym razem wypowiem sie tutaj z wszelkimi pięknymi szczegółami na temat tego snu o koncercie Placebo... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 23:50 |
|
|
|
a ja czekam na jakis pikantny sen opowiedziany przez was KOBIETKI
pati mysl o BONIUSIU |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 00:30 |
|
|
|
mi sie raz śniło ze byłem na koncercie U2, raz mi sie sniła ZOOROPA, poprostu we śnie mi sie wlaczyla pltyka i zaczela grac i byłem pewien ze to nie był sen a jednak był no i sniło mi sie ze poszedłem z The Edge'm na bibe |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Krzysiek> --SENNIK-- |
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 18:17 |
|
|
|
ale fajne macie sny!!!!! a mi nic hehehe sie nie sni!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 18:36 |
|
|
|
:] bardzo się cieszę że jest tu już kilka postów... szczerze mówiąc wczoraj myślałam że zrobiłam głupotę i założyłam beznadziejny temat.
Grusia czekamy na szczegóły snu z Placebo!!
aha i jeszcze... to było kilka dni przed oficjalną premierą teledysku "Vertigo". śnił mi się ten klip, choć nigdy wcześniej go nie widziałam. Był tam naturalnie Bono i miał piękne okulary i wogóle ten teledysk był o niebo lepszy niż prawdziwy... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 17:52 |
|
|
|
jaaaaaaaaaaaaa PAti ale ty masz fajne te sny |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 18:55 |
|
|
|
A mi się nigdy nie śniło nic związanego z U2, wogóle ostatnio nic mi sie nie śni. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 21:27 |
|
|
|
...w jednym ze snów byłam uczennicą z liceum Bono...
...nie wiem, co się stało, ale na wuefie Bono płakał trzymając się drabinek...
...odwrócony od wszystkich...:(((((((...
...więc podeszłam do niego, przyglądałam mu się przez chwilę, a potem...
...tak słodko pogłaskałam go po głowie...:)))))))... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 22:34 |
|
|
|
Ostatnio mi się śniło, że U2 przyjechało do Polski na koncert, ja miałem miejscówkę zaraz pod sceną i gdy wyszli na scenę powiedziałem:
"... o kur*a... to naprawdę oni..."
i w tym momencie z głośników zaczęło płynąć City of Blinding Lights i myślałem, że się poryczę.. :|. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 22:39 |
|
|
|
Wam to dobrze, mnie się ostatnio tylko chłopaki z Myslovitz śnili... I to oczywiście jakoś idiotycznie. Coś tam gadali do siebie... Nie mogli chociaż zagrać koncertu;)? |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 22:49 |
|
|
|
ja to sobie moge pomarzyc jedynie o takich snach ...ostatnio to nic mi sie nie sni a co dopiero takie cos...
ale jak cos mi sie wkoncu przyśni interesującego to sie wam tu pochwale odrazu!!! a co tam!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 23:57 |
|
|
|
:D też fajnie... Alice nowa fotka... ładna:] słodkich snów:* |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 19 Listopada 2004, 00:30 |
|
|
|
Widze ze tu duza czesc nas byla na koncercie U2;-) co prawda tylko w snach, ale to zawsze cos!no nie?:-)Jeszcze jak sie wierzy ze sny sie spelniaja to juz calkiem milutko sie robi....(przed snem:-) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 19 Listopada 2004, 14:28 |
|
|
|
No, niech juz Wam będzie, napiszę...
Jak wiadomo, byłam na koncercie Placebo, w pierwszym rzędzie przy barierkach, do sceny były może trzy metry. Chłopaki zrobili sobie na chwilę przerwę w graniu i widziałam, jak Brian coś szepcze półgębkiem do ochroniarza. Wtedy ten ochroniaż, wielki gość, zwołał kilku następnych i podeszli do mnie, zwyczajnie wyciągneli zza barierki [ktoś widział clip do "Black-Eyed"? ] i poprowadzili na scenę. W tym czasie chłopaki wrócili i zaczęli grać coś jakby tło muzyczne... Wyszłam na scęnę jakaś zlękniona [normalnie w takiej sytuacji ścieszałabym od ucha do ucha], idę w stronę Briana. Ten chwyta mikrofon i biorąc mnie pod ramię, zwraca się do publiczności tymi słowy:
"Wiecie co? Znalazłem swoją jedyną, swoją miłość!"
Jęki zawodu wśród dziewczyn, lecz one i tak biją brawa, faceci wrzeszczą coś w rodzaju "Brawo, stary!"
Brian [dodając, że ubrany był na czarno... staliśmy na środku sceny], wziął moją dłoń w obie ręce, klęknął na prawym kolanie i patrząc mi prosto w oczy wypowiedział piekne słowa:
"Olu [sama nie wiem skąd znał moje imię], czy będziesz moja w dzień i w nocy, rano i wieczorem, gdziekolwiek, do końca naszych dni?"
Zaczerwieniłam się, rozejrzałam po publice, potem sporzałam znów w jego piekne oczy i lekko zawstydzona odpowiedziałam...
Teraz zobaczyłam to jak w jakimś filmie. Widziałam siebie w telewizji, stojącą z Brianem na scenie, wszedzie było pełno reporterów pstrykających zdjęcia.
"Tak..." wyjąknęłam. Brian wstał, przybliżył się i miliony na całym świecie były świadkami pięknej, romantycznej sceny...
Mogłabym to śnić codziennie! |
|
|
|
|
|