Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 21:51 |
|
|
|
Posiadacie jakieś gadżety z Pudelsami??? Koszulki, kubki itp.??? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 21:57 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:00 |
|
|
|
Błyskawiczna reakcja dzięki |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <SyLwIa> Jakieś gadżety?? |
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:04 |
|
|
|
gadżety są różne; np Agnieszka ma przepiękne kolczyki z czarnym Pudlem;) ciekawam skąd je ma, nota bene właśnie dzięki tym kolczykom(kolczykowi? bo nie jestem pewna, czy były dwa ) poznałam, że skakałam obok niej na warszawskich juwenaliach w maju, na długo zanim znalazłam się tutaj;)
a tak serio: koszulki (wolność słowa i psychopop) można kupić w dobrych sklepach muzycznych, a także w internecie na stronach Pudli (www.pudelsi.pl, kiedyś też na www.pudelsi.art.pl, ale teraz chyba coś się tam pozmieniało...) co do kubków, to nie widziałam, ale zawsze można zanieść kubek do takiego zakładu, gdzie na zamówienie można zrobić sobie dowolny wzór na kubku czy koszulce. trzecia wersja to kupujemy farby witrażowe / akrylowe, włączamy mózgownicę, i próbujemy sami. (ostatnią opcję lubię najbardziej ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:04 |
|
|
|
No i z gadżetów to byłoby chyba na tyle. Nigdy i nigdzie nie znalazłem niczego więcej oprócz koszulek. ...ewentualnie naszywke, ale o to chyba wcale nie trudno. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:08 |
|
|
|
Na dvd jakaś dziewczyna pokazywała torebke z Pudlami...Ciekawe jak ja zdobyła...Jestem pełna podziwu dla niej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:11 |
|
|
|
ta dziewczyna z torebką to właśnie Agnieszka pudel z kolczyka (ów?) analogiczny do tego na torebce na moje oko ta torebka to właśnie inwencja twórcza. ale mogę się mylić |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:18 |
|
|
|
wydaje mi sie ze niezbendne jest spotkanie na sz3ycie w kapitanacie w tej sprawie , proponuje jednoglosnie przyjonc jedynom kahne na stanowisko dyrektora generalnego do spraff gadzetuff .
mam nadzieje ze tylko ta osoba ma natyle energi i henci zeby cos sie w tym temacie zmienilo .
pani dyrektor na po3ontek kubek z logiem FC na gwiazdke , prosze .
dystrybucja przez naszom strone . |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:19 |
|
|
|
uppsss Ja ludzi z fanclubu nie znam, ale mam nadzieję ze wkrótce sie to zmieni ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Anna Teperek> Jakieś gadżety?? |
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:20 |
|
|
|
Odnosnie gadzetów- czy bylibyscie zainteresowani w przyszlosci np. myszami, podkladkami pod mysz, wspomnianymi kubkami, itp. z naszymi Pudelsami albo z logo FK.
Jesli tak, to dajcie nam znac mailem.
Anna Teperek: 08 Grudnia 2004, 21:04
Cytat: |
gadżety są różne; np Agnieszka ma przepiękne kolczyki z czarnym Pudlem;) ciekawam skąd je ma, nota bene właśnie dzięki tym kolczykom kolczykowi? bo nie jestem pewna, czy były dwa ) poznałam, że skakałam obok niej na warszawskich juwenaliach w maju, na długo zanim znalazłam się tutaj;)
|
SyLwIa: 08 Grudnia 2004, 21:08
Cytat: |
Na dvd jakaś dziewczyna pokazywała torebke z Pudlami...Ciekawe jak ja zdobyła...Jestem pełna podziwu dla niej |
Lata szperactwa;)
Basia ma identiko torebkę :))) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:21 |
|
|
|
fdh : 08 Grudnia 2004 : |
wydaje mi sie ze niezbendne jest spotkanie na sz3ycie w kapitanacie w tej sprawie , proponuje jednoglosnie przyjonc jedynom kahne na stanowisko dyrektora generalnego do spraff gadzetuff .
mam nadzieje ze tylko ta osoba ma natyle energi i henci zeby cos sie w tym temacie zmienilo .
pani dyrektor na po3ontek kubek z logiem FC na gwiazdke , prosze .
dystrybucja przez naszom strone . |
popieram
Meil do Agnieszki w drodze =) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:26 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:27 |
|
|
|
Właśnie przed momentem rozmawialem z Kahna na temat gadżetów ...blaszek konkretnie Jak widać w tym temacie malo prężnie się coś dzieje |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:28 |
|
|
|
zapewniam cię , że będzie się działo....... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <kachna> Jakieś gadżety?? |
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:30 |
|
|
|
...dyrektorskie obietnice! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:32 |
|
|
|
kachna : 08 Grudnia 2004 : |
zapewniam cię , że będzie się działo....... |
Oby |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:40 |
|
|
|
a propos gadzetów..zawsze zastanawiałam sie dlaczego np. na koncertach Pudelsów nie ma stoisk z takim "pierdólkami"..myślę, że warto o tym pomyślec bo niejednokrotnie spotkałam sie z tym, ze ludzie pytaja, czy można kupić ich płytke(dotyczy to zapewne osób, ktore pierwszy raz maja okazje blizej spotkać sie z twórczością zespołu, tak najczesciej naradzaja sie nowi fani ), koszulke badz inne gadzety, ja osobiscie jak najbardziej jestem za tym, zeby takie punkty miały miejsce w trakcie koncertów..inna sprawa jeśli z gory jest założone, ze zespół nie życzy sobie czegos takiego...może sa jakies konkretne powody?Myslę, że warto byłoby się nad tym zastanowić...
pozdrawiam sAwKa;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 08 Grudnia 2004, 22:53 |
|
|
|
Swego czasu robiłam sobie koszulki pudlowe i twistowe, np. koszulke z pasiastym wieprzem, dwie koszulki z witrażami z "moniti revan", koszulka z wykrzywioną szachownicą z książeczki "całego tego seksu"...
No i najistotniejszy gadżet, czyli homo twistowy trójkąt (również wykombinowany własnoręcznie), dzięki któremu odbyłam wiele ciekawych rozmów ;))
Tym bardziej zgadzam się, iż robienie tego typu cacek własnoręcznie jest najfajniejsze i daje największą satysfakcję, co nie oznacza, że pogardziłabym np. kubeczkiem z logo FC
Innymi słowy, popieram pomysł na zorganizowanie produkcji gadżetów, mała burza mózgów i coś fajnego wymyślimy |
|
|
|
|
|