Wysłano: Środa, 28 Maj 2008, 17:21 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Rafaldinho> Koncerty solowe MM |
|
|
Wysłano: Czwartek, 29 Maj 2008, 13:20 |
|
|
|
210 cm długości jego cieńkości, hłi, hłi. A może w " Tańcu z gwiazdami"? Wtedy prawie 2m :)) Kamera by objęła? |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 01 Czerwca 2008, 12:29 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 02 Czerwca 2008, 08:07 |
|
|
|
Wysocki w wykonaniu MM - świetny. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 13 Czerwca 2008, 21:40 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <kachna> Koncerty solowe MM |
|
|
Wysłano: Piątek, 13 Czerwca 2008, 23:07 |
|
|
|
Sosnowiec (skromne uzupełnienie Kachny hehe):
hmmm... niech no sobie przypomne co tam było zagrane: "Raskolnikow", "Mirek Jankowski", "Pan Maleńczuk", "Syf", "Praca na saksach", "Kaczory", "Dobrze że jest jutro", "Adam", "Arkadiusz",... (nie pamiętam co jeszcze... ).
Kto chciał to i autograf dostał za "kulisami".
P.S. ale i tak najlepsze były chodzące worki... hehe
P.S. Bonus: Szpital |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 14 Czerwca 2008, 20:37 |
|
|
|
On ma koszulkę z logo HT! Pewnie pod wymiar uszył...Ciekaw jestem, czy przypadkiem "mynago" i cała jego świta nie zechciała by jej wprowadzić w komercyjny obieg... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Lucekk> Koncerty solowe MM |
|
|
Wysłano: Niedziela, 15 Czerwca 2008, 18:47 |
|
|
|
Ta koszulka, to pomysł,dzieło i prezent od pewnego sympatycznego fana, który jest też uczestnikiem tego forum.
Ja też taką dostałam,tyle,że fason mojej,troszeczkę odbiega od Miszczuniowej wersji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Julita> Koncerty solowe MM |
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2008, 14:03 |
|
|
|
O cholera, to mnie zaskoczyłaś! A czy ten przesympatyczny fan, mógłby taką i dla mnie wykonać?? Oczywiście nie za free... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 18 Czerwca 2008, 22:29 |
|
|
|
Czuję, że o mnie mowa... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 21 Czerwca 2008, 23:04 |
|
|
|
Pytałam w kilku pracowniach wykonujących nadruki na koszulkach czy mogą zrobić z logo HT. Ze zdziwieniem przecząco kiwali głowami, śmiem podejrzewać że nie wiedzieli o kogo chodzi.
A tu okazuje się że nasz znajomy...:) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 01 Września 2008, 21:51 |
|
|
|
Parę dni temu w Gliwicach było nieźle na koncertcie. Pogoda dopisywała. Ludzie tworząc na placu półkole wsłuchiwali się w muzykę. Zresztą sam Maciej mówił, że czuł się tak jakby powrócił do gry na ulicy oraz że nie pozostaje mu nic innego jak otworzyć futerał i zbierać kasę... . Grał dobrze ponad godzinę. W repertuarze znalazły się takie piosenki jak: Mirek Jankowski, Raskolikow, Dobrze że jest jutro, Praca na saksach, Krzysio, Arkadiusz, Kaczory, Człowiek z wiekiem do trumny,itd. Do repertuaru z działu "piosenek o miłości" dołączył również Edek Leszczyk . Z jakże świetną konweransjerką. Ubawiłam się tamtego wieczoru. Publika również zadowolona. MM również dopisywał humor, bo wykonał "Tango libido" i "Kwas" (pierwsza z piosenek wykonana na bis). Przy okazji "Kaczorów" nie obyło się oczywiście bez tekstów typu: "Gratuluję Państwu wyboru" . Było OK :)
P.S. zdjęć tym razem nie mam - z przyczyn ode mnie niezależnych... po prostu miałam ręce zajęte czymś innym HAHA :] zresztą Kachna jak zwykle zadbała o to, by nie zabrakło zdjęć |
|
|
|
|
|
|
|
|
| koncert w Częstochowie 11.10.08 |
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Października 2008, 00:45 |
|
|
|
No...ja rozumiem, że koncert w filharmonii(?) jest MOCNO nietrafionym pomysłem, o tyle sam koncert był lekkim dramatem. Znając M.M. trzeba pamiętać, że średnio się czuje wśród publiczności o średniej wieku 50 ale takiego koncertu nie pamiętam. Uwielbiam twórczość M.M. i wszystko z nim związane od wielu lat, natomiast Maciej nieco 'odczepił' ten koncert...Wyszedł, zagrali, zszedł ze sceny, nawet się nie starał zbudować dobrej atmosfery. Aczkolwiek numery w aranżacji Pocket Bandu - Genialne! Widać nie pozostało mi nic innego, jak tylko czekać na koncert w krakowskiej Alchemii albo na podobny, bo dla mnie tam M.M. rzeczywiście jest sobą. Pomijam częstochowską publiczność, która przez większość wystepu się nudziła i kręciła w oczekiwaniu na Tango libido i Gdzie są przyjaciele moi...:)
Żeby nie było, sam jestem z Czewy ale pamiętam dwa koncerty Mistrza, które były genialne, jednak były to koncert w klubach pośród młodej publiki:) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Października 2008, 07:59 |
|
|
|
witam forumowiczow, czytam to forum od dawna bo fanem malenczuka, a w szczegolnosci jego wcielenia w homo twist jestem od jakichs 6 lat.
moim zdaniem sam koncert wcale nie byl zly, chociaz rzeczywiscie do najlepszych tez go zaliczyc nie mozna ;) ale dobre momenty byly - czlowiek z wiekiem do trumny, mirek jankowski, krzysio...
co do publicznosci to byla ona strasznie 'slaba' - po zakonczonym koncercie zamiast domagac sie bisa, dziadki zerwaly sie z miejsc i polecialy, bo pewnie do wnuczkow im sie spieszylo ;p
przydarzyla mi sie jeszcze ciekawa sytuacja - wzialem matematyka do podpisania bo pomyslalem ze moze sie uda, i tak sie zlozylo ze spotkalem malenczuka w holu glownym, podszedlem, wzial moja plyte i juz mial podpisywac, jednak obrocil sie i zobaczyl ile ludzi wchodzi juz do srodka, wiec oddal mi plyte, powiedzial ze 'pozniej, pozniej' i uciekl... ;p
...i tak sie nie wywinie na ht w hard rock cafe ;p
pozdr |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Października 2008, 23:26 |
|
|
|
Fakt, że dziadki uciekały:)
Ja chyba się wybiorę we wtorek na HT do alchemii, musze zatrzeć wrażenie tej sobotniej radości...Pozdrowienia |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 22 Marca 2009, 00:06 |
|
|
|
w jednym z zielonogórskich sklepów płytowych znalazłam informację,której nie ma na stronie oficjalnej MM że w kwietniu zawita on do zielonogórskiej filharmonii niestety jak to koncerty w filharmonii ceny biletów 60/80 zł. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 02 Lutego 2011, 19:43 |
|
|
|
Czy wiadomo już gdzie konkretnie MM zagra w Bielsku-Białej? Może ktoś tu jeszcze zagląda, np. Kachna i odpowie na moje pytanie. Pozdrówki. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Czerwca 2011, 19:39 |
|
|
|
Koncert w Bielsku-Białej niesamowity. Dawno się tak świetnie nie bawiłam. Były utwory stare, nowe, covery i piosenki dla mamy. Genialne i niezapomniane wykonanie, kolejne zresztą, "Jestem sam" i "Twarze przy barze". Ale szczerze muszę napisać, że MM z całą pewnością wygrałby "Taniec z gwiazdami", albo nawet "You can dance". Murowany wyjazd do New Yorku! Pozdrawiam fanów, którzy mimo wszystko tu zaglądają. Hej ! |
|
|
|
|
|