|
| Muzyka na CD: DAO czy TAO... jaki fomat lepszy!!! |
|
|
Wysłano: Piątek, 11 Lipca 2003, 16:31 |
|
|
|
Witam! Mam pytaneczko do Was wszystkich! Jaki format jest lepszy do nagrywania muzyki audio: DISC-AT-ONCE czy może TRACK-AT-ONCE? Pytam ponieważ moja wieża nie zawsze rozczytuje płytki z kompa nagrane metodą DAO a jak jakoś nagrałem TAO to jak narazie jest dobrze! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 11 Lipca 2003, 16:52 |
|
|
|
TAO, to jest nagrywanie kazdego pliku niejednostajnym strumieniem lasera, czyli sa wtedy przerwy miedzy utworami, czyli tak, jak wg specyfikacji cd-audio powinno byc |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Muzyka na CD: DAO czy TAO... jaki fomat lepszy!!! |
|
|
Wysłano: Piątek, 11 Lipca 2003, 17:31 |
|
|
|
No! Czyli mam nagrywać na Track-At-Once ... Może pójdzie... bo z moją wieżą to trudno jest czasami... ogyginały czyta ... piraty też ale czasem ciężko :( |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 12 Lipca 2003, 20:19 |
|
|
|
czas zmienic wieze ja nagrywam i tak, i siak, ale jakos rozczytuje. nawet taki stary zlom, jak cd player kenwooda sprzed ponad piciu lat. moze masz pecha?
w moim toscie to chyba z automatu idzie, choc moge wymusic DAO. wybiera co lepsza opcje dla danego rodzaju cdra... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Muzyka na CD: DAO czy TAO... jaki fomat lepszy!!! |
|
|
Wysłano: Sobota, 12 Lipca 2003, 23:59 |
|
|
|
Wieża jest dość dobra ...(Grundig), oprócz piratów nagranych na DAO, odczytuje wszystkie tłoczone płytki... ok 2 tygodni temu wymieniłem w niej laser... pytałem się sprzedawcy dlaczego piratów czasem nie czyta a on zaczął walić kity o jakiś poziomach nagrywania : 80, 100, 120, : wie ktoś o co chodzi? |
|
|
|
|
ciechocinek nocleg
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|