|
| Re: HOMO TWIST - koncerty |
|
|
Wysłano: Piątek, 14 Marca 2008, 09:19 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <kachna> HOMO TWIST - koncerty |
|
|
Wysłano: Piątek, 14 Marca 2008, 15:07 |
|
|
|
Widać , że MM nareszcie w swoim żywiole . Jeżeli można ocenić po tych fragmentach , mnie się ta piosenka podoba .Pewnie przez to , że mam szczególny sentyment do "Chamstwa.." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 14 Marca 2008, 19:23 |
|
|
|
Hejka pisałem kiedyś że mam cały koncert Homo Twista z 27.05.2007. Tylko jest pewien problem. Ten plik jest w formacie .oma i ze program który go odtwarza- Sonic Stage zapisal w nim licencje DRM i teraz przy próbie zrobienia czegokolwiek z plikami twierdzi, ze nie ma dostępu do nich. Koncert ten dostałem od znajomego i niestety on nie potrafi tego zrobić. Moja prośba: może ktoś z Was potrafi lub zna kogoś kto może coś z tym zrobić, zdjąć ten DRM? Bo super byłoby mieć koncert HT co nie? Piszcie , te pliki są już na serwerze i można je pobrać. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 15 Marca 2008, 02:14 |
|
|
|
A może najpierw zrobić z tego format audio, czyli przegrać na płytę, a dopiero później zrobić z tego mp3?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 18 Marca 2008, 13:50 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Kindża> HOMO TWIST - koncerty |
|
|
Wysłano: Środa, 19 Marca 2008, 10:03 |
|
|
|
Widać , że koncert był super . Barman się nudzi . |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 02 Kwietnia 2008, 19:27 |
|
|
|
28 IV - Warszawa - Radio Roxy FM - Najmniejszy Koncert Świata
kurcze... to byłby szczyt marzeń... "Wybrańcom" z góry gratuluje i zazdroszcze |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 29 Kwietnia 2008, 15:26 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 30 Kwietnia 2008, 17:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 09 Maj 2008, 00:29 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 09 Maj 2008, 23:41 |
|
|
|
Byłem, widziałem Cię z tą flagą. Sztuczne ognie też były. Niestety kumatych ludzi nie za wiele. Ale nie było źle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 10 Maj 2008, 00:27 |
|
|
|
Taaaaa... se zaszalałam z tymi ogniami . Ważne, że cel został osiągnięty => 1. względnie ładnie to wyglądało (przynajmniej w moim mniemaniu) 2. ludzie jednak spoglądali w górę za światełkiem , znaczy się "żywa latarnia" przykuła ich uwagę .
Ci z FOSY na mnie łypali okiem badawczo "co też ja tam niose i co też tam odpalam"... na całe szczęście (na ich szczęście) się nie czepiali.
Ale od tego wywijania flagą mi się muskuły rozwiną, że hej (nie próżnowałam i przy każdym utworze w trakcie "instrumental'a" nią powiewałam. A na "Twist Again" - cały czas była w górze ).
A koncert był myślę udany. Repertuar jak w poprzednich miastach (Zabrze, Kraków) z małym okrojeniem. Chyba z 1,5 godziny grali. MM dopisywał humor. Zespół był w formie. Publika... nie no nie było najgorzej. Ogólnie było w porządku.
P.S. Wogóle to... chciałam jeszcze powiedzieć (ale to tak na marginesie), że LALA wyglądał niezwykle okazale... jakby 10 lat młodszy czy coś... Pozytywnie! Piątkowy image przykuwał uwagę . |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Kindża> HOMO TWIST - koncerty |
|
|
Wysłano: Niedziela, 11 Maj 2008, 19:44 |
|
|
|
No nareszcie , Kindża , rozruszałaś się trochę . Ucichłaś ostatnio , już myślałam , że coś się stalo - postarzałaś się czy cóś ?! Na szczęście nie , co za ulga ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 26 Maj 2008, 12:48 |
|
|
|
Sobotni koncert w Warszawie świetny. Nowe kawałki pięknie zagrane - 200 zł, Andaluzyjskie, Matematyk, Prawdziwa miłość i chyba coś jeszcze co mi w tej chwili w głowy wypadło. Może jakieś fotki zapodam jak je na kompa wrzucę.
A żeby nie było to po HT w sobotę jeszcze Psychodancing był tylko niestety krótki dość, bo cisza nocna obowiązywała na
ul. Francuskiej a MM dopiero około 21.20 - 30 wszedł na scenę bo Skaldowie ją wcześniej zażarcie okupowali. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 26 Maj 2008, 14:19 |