Wysłano: Piątek, 18 Lipca 2003, 12:47 |
|
|
|
Piszcie jaki jest wasz ulubiony teledysk U2 oczywiście z sensownym uzasadnieiniem . Jeśli chodzi o mój ulubiony to jest to videoclip do "With or without you" , ponieważ jest taki wolny , nastrojowy , a Bono fajnie macha gitarą |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 18 Lipca 2003, 14:06 |
|
|
|
Ja lubię "One" za kolory i trabanty i "Mysterious Ways" za super fatamorganiaste zdjęcia |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 18 Lipca 2003, 15:18 |
|
|
|
hmm... Według mnie świetny jest STUCK IN A MOMENT... wersja z Bono w wieku 18 lat (gra w footbal, koszulka z nazwiskiem, Hewson rzecz jasna ) i ... Bono nie trafia do bramki .
Drugim wyśmienitym teledyskiem jest STAY (FARAWAY SO CLOSE!)... bardzo mi się podobało jak Bono lata .
Trzecim równie cenionym teledyskiem przezemnie jest DISCOTEUE ! Te lampy, blaski, fleshe... jak na dyskotece ! I ten moment jak The Edge puszcza rifa... tru tu tu wyśmienite ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <andy85> Ulubiony teledysk |
|
|
Wysłano: Piątek, 26 Września 2003, 20:19 |
|
|
|
Moim ulubionym teledyskiem jest klip do "beautiful day". najbardziej podoba mi sie w nim oczywiście pomysł z lotniskiem i pasem startowym na którym grają. Myślę, że ten teledysk zawiera pewną symbolikę- łap życie, póki nie odleci. Day... don't let it get away. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 26 Września 2003, 20:37 |
|
|
|
Teledysk do "New Year's Day"..
..dlaczego?
..Bo brak w nim udawania i komercyjnej reżyserki, jak w tych
najnowszych.. ;P |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 26 Września 2003, 20:41 |
|
|
|
GregorP : |
Teledysk do "New Year's Day"..
..dlaczego?
..Bo brak w nim udawania i komercyjnej reżyserki, jak w tych
najnowszych.. ;P |
dodam więcej...
ten utwór jest dedykowany Polsce... podczas koncertu w U2 na służewcu Bono powiedział " TO JEST WASZA PIOSENKA " ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <GregorP> Ulubiony teledysk |
|
|
Wysłano: Piątek, 26 Września 2003, 22:13 |
|
|
|
Mi tam "komercyjna" reżyserka nie przeszkadza. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 27 Grudnia 2003, 11:57 |
|
|
|
Ja lubię teledysk do "I will follow". Dlaczego? Bo Bono się tak słodko wije, ludzie, ten chłopak dobrze tańczy!!! Ale klip do "Glorii" też niezły. Dlaczego? Bo w miarę często pokazują Larry'ego.
Ale "Mysterious Ways" też jest niezły, ciekawy. Szczerze mówiąc, to nie ma teledysku U2, który by mi się nie podobał... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 27 Grudnia 2003, 12:45 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Larry : |
Szczerze mówiąc, to nie ma teledysku U2, który by mi się nie podobał... |
Pewno dlatego, ze Larry wychodzi ok na wszystkich i wciąż z wyglądu młody jak wiosenna stokrotka.
Witamy na forum.
P.S. Też lubię, jak Bono się wije. |
|
Ostatnio zmieniony przez little_wild_girl dnia Sobota, 27 Grudnia 2003, 13:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 27 Grudnia 2003, 13:02 |
|
|
|
również witam na forum ! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 27 Grudnia 2003, 21:28 |
|
|
|
"Numb".
Nie jest to klip wybitny pod wzgledem filmowym, nie jest tez z jakas super piosenka z super albumu. Wlasciwie nic w tym klipie nie jest super.
I moze dlatego mi sie podoba
Po prostu nałatwiej mi sie utozsamic z akcja klipu :-) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 27 Grudnia 2003, 21:47 |
|
|
|
Ech Numb to ma klimat , a ten kapiący kran na początku , ale skoro jesteśmy w klimatach Zooropy - Lemon to poprostu mistrzostwo świata |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Grudnia 2003, 13:36 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
andy85 : |
ale skoro jesteśmy w klimatach Zooropy - Lemon to poprostu mistrzostwo świata |
Słyszałam, nie pomnę gdzie i kiedy , jak ktoś stwierdził, że uwielbia piosenkę „Lemon”, ale teledysk omija szerokim łukiem, co by nie znienawidzić tego utworku.
W każdym razie, nie bijcie mnie, bo to nie ja tak stwierdziłam.
Bardzo podoba mi się lemonowa przeróbka tego teledysku w wykonaniu fanów, tworzących stronę www.poplemon.com. (ta wersja jest tam do ściągnięcia). W sumie nic niezwykłego. Dodali do obrazu komentarze, ale za to bardzo trafne i zabawne (do tego pojawiające się tam ze specyficznym odgłosem baniek mydlanych ).
Polecam.:)
Cytat: |
Wlasciwie nic w tym klipie nie jest super.
I moze dlatego mi sie podoba |
Nie udawaj przeciętniaka, Groszku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> Ulubiony teledysk |
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Grudnia 2003, 13:51 |
|
|
|
fajne te teledyski z tej strony tylko wszystko tragicznej jakości... wiadomo ze nie dadzą Slane z prędkością 1mb/s ale mogli by dac lepsza jakosc
<li>prawie nie slychac Bono
<li>prawie nic nie widać |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Krzysiek> Ulubiony teledysk |
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Grudnia 2003, 14:00 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Przepraszam, faktycznie nie sprawdziłam.
Ostatni raz byłam tam pół roku temu, więc mogło się zmienić co nieco. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Grudnia 2003, 14:09 |
|
|
|
little_wild_girl : |
Przepraszam, faktycznie nie sprawdziłam.
Ostatni raz byłam tam pół roku temu, więc mogło się zmienić co nieco. |
luzik
nie masz zadnej winy... w koncu to nie Ty tworzysz tę stronę internetową
a swoją drogą to w dzisiejszych czasach za większość dóbr internetowych trzeba płacić wiec sie nie dziwie...
jeden przykladzik
<li>ostatnio chcialem sciagnac informacje z wiem.onet.pl ... a tu .... wyslij sms-a za 2 zlote ....... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 14 Stycznia 2004, 00:28 |
|
|
|
mi Lemon się bardzo podoba, ale że niestety dysponuję tylko tą wersją przerobioną przez fanów, strasznie się wkurzam za każdym razem jak ogladam, a tu co 5 sekunt taki popup wyskakuje z takim strasznie denerwującym dźwiękiem... Ale oglądam i tak, bo teledysk rewelacja
Całkiem udany jest też The Unforgettable Fire i oczywiście Please... Jak zobaczyłem ten teledysk zupełnie inaczej zacząłem odbierać całą piosenkę...
No i One, ale o tym chyba nie trzeba pisać... szczególnie wersja z bizonami, czy też żubrzykami... to jakaś różnica tak w ogóle ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 13 Maj 2004, 17:28 |
|
|
|
Last Night On Earth
podoba mi sie bo jest podobny do amerykańskich filmów drogi jak *konwój* czy *pojedynek na szosie*
jest tez troche podobny do *Scar Tissue* Red Hot Chili Peppers |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 20 Maj 2004, 18:14 |
|
|
|
I Will Folow,Discoteque,New Years Day,Lasth Night On Earth,Beautiful Day,Stay,Staring at the Sun,Even Better Than The Real Thing |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Maj 2004, 10:51 |
|
|
|
ja bordzo lubie elevation - świetny klimat jest w nim, beatiful day, WOWY, stay, hold me ... i jeszcze jakieś napewno :) |
|
|
|
|
noclegi w ciechocinku
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|