Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Zaloguj się, by pozbyć się reklam
Forum dyskusyjne -> Obraz i dźwięk -> U2 - The Joshua -> U2 książkowo Idź do strony 1, 2, 3 ... 13, 14, 15, 16
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Re: U2 książkowo
PostWysłano: Czwartek, 14 Grudnia 2006, 20:01 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
agrace
Pro uczestnik vip
<tt>Pro uczestnik</tt>

Użytkownik #4183

[ Osobista Galeria ]

Mary. :
Ile kasy dałeś za to cacko.????

Mary, po pierwsze jeszcze wink.gif jestem kobietą, a po drugie - patrz wyżej - to prezent, a jak sama nazwa wskazuje, jest on bezpłatny... wink.gif To tak gwoli wyjaśnienia...

PostWysłano: Piątek, 15 Grudnia 2006, 11:12 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
aniarg
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #4444

[ Osobista Galeria ]

Mary. :
Ile kasy dałeś za to cacko.????

Mnie kolega przesłal ją z Irlandii i jest na niej cena 32,90euro oczywiście:)
Ale jest super!!!!!

PostWysłano: Piątek, 15 Grudnia 2006, 13:23 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
U2roopa
Pro uczestnik vip
<tt>Pro uczestnik</tt>

Użytkownik #1336

[ Osobista Galeria ]

Doszły mnie słuchy, że "U2 By U2" jest bądź było dostępne w jednej z warszawskich księgarń, a dokładnie anglojęzycznej księgarni na Nowym Świecie... Jeśli ktoś ma czas to może się wybrać na polowanie:).

Pozdrawiam...

PostWysłano: Piątek, 15 Grudnia 2006, 23:21 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
donya
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #3616

[ Osobista Galeria ]

aniarg :
[..]

Mnie kolega przesłal ją z Irlandii i jest na niej cena 32,90euro oczywiście:)
Ale jest super!!!!!

kupiłam U2 by U2 tydzień temu w Glasgow za 19,90 funta, oficjalna okładkowa cena to 30 funtów
teraz przed świętami obniżają ceny, więc kto może niech korzysta
a najlepiej szukać książek lekko uszkodzonych, bo wtedy oddają je za bezcen
w ten sposób stałam się szczęśliwą posiadaczką Bono by Michka Assayas
książka kosztowała 2 funty, tylko dlatego, że miała lekko naderwaną okładkę, skleiło się i nic nie widać biggrin.gif

PostWysłano: Czwartek, 21 Grudnia 2006, 15:52 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
kmnd_rybnik
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>

Użytkownik #3603

[ Osobista Galeria ]

Szykuje nam się 'Bono o Bono' biggrin.gif

http://www.znak.com.pl/book.php?id=1821

PostWysłano: Środa, 03 Stycznia 2007, 20:30 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Atomic_Mario
Nałogowy uczestnik
<tt>Nałogowy uczestnik</tt>

Użytkownik #1798

[ Osobista Galeria ]

kmnd_rybnik :
Szykuje nam się 'Bono o Bono' biggrin.gif

http://www.znak.com.pl/book.php?id=1821

Na książkę czekam z dużą niecierpliwością, tym bardziej że fragmenty które się pojawiły mogą zaostrzyć apetyt. Kilka fragmentów można znaleźć również pod powyżej wskazanym linkiem, między innymi możemy się dowiedzieć o tym, że Bono czyta książki Ryszarda Kapuścińskiego smile.gif

PostWysłano: Sobota, 06 Stycznia 2007, 18:35 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Atomic_Mario
Nałogowy uczestnik

Użytkownik #1798

[ Osobista Galeria ]

Kolejne fragmenty książki można przeczytać w najnowszych numerach "Sukcesu" i "Teraz Rocka". Z fragmentów tych wynika, że szykuje się nam rewelacyjna książka. Bono rzeczywiście bardzo odsłania się w rozmowie, opowiadając o wielu ciekwych zdarzeniach ze swojego życia i kariery zespołu.

Premiera książki ma mieć miejsce 22 stycznia b.r. Książkę można już zamawiać w Merlinie, cena bardzo przystępna:

http://www.merlin.com.pl/frontend/towar/496131

PostWysłano: Sobota, 06 Stycznia 2007, 18:55 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
evay
Nałogowy uczestnik

Użytkownik #3075

[ Osobista Galeria ]

gorąco polecam ta książkę wszystkim fanom U2! Nie jest typowo tylko o Bono. Opowiada on też o zespole, o pracy z muzykami, o innych członkach U2, o swojej młodości, przyjaźni, miłości, śmierci. Naprawdę rewelacyjna lektura. Moim zdaniem po Propagandzie (U2 by U2 jeszcze nie dorwałam ;pp) najlepsza książka tego typu, bo wreszcie to Bono opowiada, a Michka tylko zadaje pytania.

PostWysłano: Poniedziałek, 08 Stycznia 2007, 21:34 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
pigol
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #2491

[ Osobista Galeria ]

z artykulu w "Teraz Rock'u" - zapowiada sie bardzo , bardzo obiecujaco ....

czekam z niecierpliwoscia na premiere !!!!

pozdrawiam

PostWysłano: Środa, 10 Stycznia 2007, 22:15 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
jacspy
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #4759

[ Osobista Galeria ]

Książkę U2 By U2 można za stówkę kupić na Allegro.
http://www.allegro.pl/item156222000_u2_by_u2_ksiazka_album_26_9_2006_n owa_bcm_f_e.html

Jak cena wywoławcza osiągnie 100zł wystawiający przerywa aukcję i sprzedaje (przynajmniej w moim przypadku tak było)

PostWysłano: Czwartek, 11 Stycznia 2007, 09:49 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Pablos
Uczestnik
<tt>Uczestnik</tt>

Użytkownik #3562

[ Osobista Galeria ]

A ja tam zaczekam do 30 stycznia z kupnem tej książki.
Zawsze to tak inaczej w dniu premiery przejść sie do sklepu i wybrać sobie jeden z wielu pachnących (w przypadku Propadandy - śmierdzących[zadowolenie] ) egzemplarzy.

Kurczę, ale oni szybko wydają nowe pozycje o U2. Jeszcze nie zacząłem czytać Duchowej Podruży, a tu juz na horyzoncie nowa pozycja.

Gdy zaczynałem swoją przygodę z U2 nie było nic, a wiedzę musiałem czerpać np: z telegazety biggrin.gif . Teraz U2 jest chyba najbardziej "uksiążkowionym" zespołem w Polsce.

Ale dobrze, dobrze! Tylko się cieszyć ! eusa_clap.gif

PostWysłano: Czwartek, 11 Stycznia 2007, 14:41 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Atomic_Mario
Nałogowy uczestnik

Użytkownik #1798

[ Osobista Galeria ]

Wydawca "Bono o Bono" trafił idealnie z momentem wydania książki. Wrzawa wokół DVD z Chorzowa wpłynie pewnie również na sprzedaż tej książki.

A ja czekam na jakieś informacje o premierze polskiego wydania "U2 by U2. Pod koniec października 2006r. rozmowy w sprawie nabycia praw do książki prowadziło wydawnictwo In Rock. Wszystko rozbijało się o pieniądze. Wczoraj napisałem do nich maila - może znowu odpiszą i podadzą jak stoją sprawy wink.gif

PostWysłano: Czwartek, 11 Stycznia 2007, 16:00 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Atomic_Mario
Nałogowy uczestnik

Użytkownik #1798

[ Osobista Galeria ]

No to mamy kolejną książkową premierę! smile.gif

W kwietniu b.r. w sprzedaży pojawi się książka autorstwa Bono. "On the Move" stanowić będą przemówienia Bono wygłoszone w 2006r. podczas National Prayer Breakfast. Wydawnictwo będzie liczyć 64 strony. smile.gif Może kiedyś trafi również do nas wink.gif

PostWysłano: Czwartek, 11 Stycznia 2007, 18:42 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
velvetova
Uczestnik
<tt>Uczestnik</tt>

Użytkownik #3701

[ Osobista Galeria ]

a ja bylam sie wczoraj spytac w matrasie czy bedzie u nich dostepna ksiazka juz od 22 stycznia to mi pani kulturalnie powiedziala ze oni o niczym jeszszcze nie wiedza confused.gif

jak U2 by U2 wyjdzie w wersji polskojezycznej to chyba umre ze szczescia :P

PostWysłano: Czwartek, 11 Stycznia 2007, 19:45 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Atomic_Mario
Nałogowy uczestnik

Użytkownik #1798

[ Osobista Galeria ]

velvetova :

jak U2 by U2 wyjdzie w wersji polskojezycznej to chyba umre ze szczescia :P

Nie, no co Ty! Jaki wtedy byłby pożytek z tej książki? eusa_eh.gif

PostWysłano: Sobota, 20 Stycznia 2007, 10:00 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Pyza U2
Stały uczestnik vip
<tt>Stały uczestnik</tt>

Użytkownik #2362

[ Osobista Galeria ]

Atomic_Mario :
No to mamy kolejną książkową premierę! smile.gif

W kwietniu b.r. w sprzedaży pojawi się książka autorstwa Bono. "On the Move" stanowić będą przemówienia Bono wygłoszone w 2006r. podczas National Prayer Breakfast. Wydawnictwo będzie liczyć 64 strony. smile.gif Może kiedyś trafi również do nas wink.gif

http://www.u2achtung.com/01/news/imginc/2007onthemove.jpg

Kolejna wiadomość dotycząca tej książki.

http://muzyka.onet.pl/10174,1469026,newsy.html

PostWysłano: Sobota, 20 Stycznia 2007, 19:16 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
pigol
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #2491

[ Osobista Galeria ]

witam !

czy ktos juz widzial "Bono o Bono" w jakiejs ksiegrani ?
....
z tego co wiem to miala sie ukazac juz dzis, choc oficjalna premiera ma byc dopiero 22-go ....

dzis pytalem w "Empiku" i uzyskalem odpowiedzi uslyszalem ze:
"...jest juz w systemie od 17-go, ale na polce jeszcze nie mamy - wiec powinna byc w najblizszej dostawie... "

jak znam "Empik" to pewno w ciagu tygodnia sie pojawi .....

a moze juz gdzies jest ???

PostWysłano: Sobota, 20 Stycznia 2007, 19:46 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
pigol
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #2491

[ Osobista Galeria ]

wlasnie sprawdzalem !!!

teraz Merlin podaje date sprzedazy od 30-go stycznia !!!
a wydaje mi sie ze kilka dni temu bylo napisane od 22-go !!!!

kurde jakies problemy maja ????

pozdrawiam

PostWysłano: Niedziela, 21 Stycznia 2007, 02:56 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Zooropman
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #6701

[ Osobista Galeria ]

Ciekawa ksiazka sie zapowiada

Re: <pigol> U2 książkowo
PostWysłano: Poniedziałek, 22 Stycznia 2007, 17:06 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
piotrek85
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #2039

[ Osobista Galeria ]

Witam dawno mnie tu nie bylo ale wróciłem i fajnie widzieć znajome nick-i.
Wg wydawnictwa ZNAK książka jest już dostępna do zamówienia biggrin.gif
Ponizej podaję link
http://znak.com.pl/book.php?id=1821

U2 książkowo
Forum dyskusyjne -> Obraz i dźwięk -> U2 - The Joshua

Strona 14 z 16  

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
Twoje komputerowe forum zawsze pomocne rozwiązanie||katalog | rss | webpage | hotel erlangen
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.