Wysłano: Poniedziałek, 05 Lutego 2007, 19:26 |
|
|
|
no ja też niedługo zabieram się za książkę(jak ją w końcu dostanę:PP), bo już tyle dobrego o niej mówicie, że doczekać się nie mogę.  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Poniedziałek, 05 Lutego 2007, 22:51 |
|
|
|
Ja jestem innego zdania. Uwielbiam czytać Bono o Bono raniutko.
O 8 przy porannej kawie. Jest wspaniale.
Spędzanie czasu z Bono było jak jedzenie kolacji w pociągu.
Miało się odczucie.że się porusza,dokąś zmierza.
Bono ma duszę starożytnego poety i musisz przy nim uważać.
Potrawi zaryczeć aż ziemia się trzesie.
- ser. Bob Dylan |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Piątek, 09 Lutego 2007, 01:16 |
|
|
|
w końcu ją mam. weszłam do kolportera w pobliskim CH i nie było...po chórze wracając do domu pomyslałam, że pojade do Empiku i pojechałam. zdążyłam przed zamknięciem i kupiłam. Bono o Bono, zaczęlam czytać na przystanku... wciąga wciąga lektura. i boję się, że nie pojdę wcześnie spać a rano muszę wstąc. ach ten Bono  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Piątek, 09 Lutego 2007, 13:04 |
|
|
|
Ja nie wiem czy w ogóle zaczne. Ostatnio stwierdzilem ze im wiecej dowiaduje sie o jakims artyscie, tym mniej mnie on interesuje. To taki proces przesytu informacjami. Czasem lepiej nie odziera kogos z aury tajemniczosci. Choc w przypadku U2 to juz raczej niemożliwe. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Piątek, 09 Lutego 2007, 14:37 |
|
|
Atomic_Mario |
Nałogowy uczestnik |

|
|
Użytkownik #1798
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
 |
 |
 |
|
Fledge : |
Ja nie wiem czy w ogóle zaczne. |
Koniecznie musisz zacząć, a nawet skończyć Dlatego, że głosisz bardzo ostre poglądy na temat działalności społecznej i politycznej Bono. Moim zdaniem bez poznania stanowiska samego Bono formułowane przez Ciebie opinie nie bedą do końca rzetelne. W książce napewno znajdziesz odpowiedź na wiele poruszanych przez Ciebie kwestii na forum i w komentarzach na U2-site. Bardzo chętnie bym wtedy podyskutował z Tobą o książce i wspomnianej działalności Bono - jako osoba krytycznie nastawiona napewno będziesz miał wiele ciekawych spostrzeżeń  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Sobota, 10 Lutego 2007, 00:20 |
|
|
|
Hmmm, moze faktycznie sie skusze. Musze tylko uzbierac troche forsy. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Poniedziałek, 19 Marca 2007, 19:51 |
|
|
|
ostatnie 4 dni spędziłem w lądku zdroju :-) i okolicach (no bo przecież nie ma takiego miasta londyn ).
i całkiem przypadkiem stałem się posiadaczem pięknego wydania "peter & the wolf" (cd + książka z ilustracjami bono & family) oraz "u2 by u2".
i pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego - w końcu tam takie rzeczy można kupić, gdyby nie ceny: 2 funty za "peter..." i ... 6 za u2 by u2
gdy zobaczyłem "u2 by u2" za 6 (obniżka z 30) nie wierzyłem własnym oczom: to na pewno jakaś promocja typu "kup za 100 to tę książkę masz za..." a tu niespodzianka. jak oświecił mnie sprzedawca (przemek z malborka - świat jest pełen polaków) to okazja, bo mimo, że sprzedają tanie książki to ta jest stosunkowo nowa. i piękna - kto widział wie. do kupienia w oxfordzie w księgarni the works (www.theworks.gb.uk - można ja kupić, jest w sprzedaży). a "peter &..." do kupienia w greenwitch (mała księgarnia, gdzie wszystkie książki kosztują 2 funty)
to idę pooglądać
pzdr  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 09 Maj 2007, 14:09 |
|
|
|
O ile pamiętam miały ukazać się jakieś wykłady i przemówienia Bono w wersji książkowej.
I jak to wygląda? |
|
|
|
|
|