Który gość z U2 jest wg Ciebie najatrakcyjniejszy? |
Bono |
|
50% |
[38] |
The Edge |
|
10% |
[8] |
Adam Clayton |
|
19% |
[15] |
Larry Mullen |
|
19% |
[15] |
|
Wszystkich Głosów : 76 |
|
Wysłano: Sobota, 02 Sierpnia 2003, 16:09 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Hej! Czy nikt tu nie kocha facetów z Jutu? Wiem, kobiety, że Wy, jak ja wielbicie Bońka, Wawrzyńca (tzn. Laurenca, ekhmm, Larrego ), czy Adamka. Jestem bardzo ciekawa, czy któraś (lub któryś - nie dyskryminujmy ludzi za orientację) z Was kocha Edzia - jakoś mi się to w pale nie mieści - ale z drugiej strony:nie dla dla takich "diabłów" głowę się już traciło, nie? Chcę się dowiedzieć, za co ich kochacie. Oczywiście ja też chciałabym się wypowiedzieć, ale muszę mieć świadomość, że nie gadam do ściany, więc dajcie znać. Pa! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Sobota, 02 Sierpnia 2003, 16:13 |
|
|
|
Do ankiety dodałem jeszcze jednego pana z zespołu...ponieważ moja była dziewczyna bardzo go lubiała i mówiła że jest najbardziej sexi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Października 2003, 21:09 |
|
|
|
no jasne komu by sie przynajmniej jeden gosc z u2 niepodobal. ja szaleje za Bonem same wiecie napewno czemu :))))) |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <u2manka> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Października 2003, 22:09 |
|
|
|
Ja nie wiem. Bo ma fajny głos? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <marekyeah> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Niedziela, 12 Października 2003, 22:13 |
|
|
|
I nie tylko !!!!!fanie wyglada w okularach i w czerni nic "+" nic "-" a jak sie porusza mniam mniam :) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 12:10 |
|
|
|
u2manka : |
!!!!!fanie wyglada w okularach i w czerni |
...
szczgólnie w tych z okresu Achtung Baby... sam chciałem sobie takie kupić ale nigdzie nie ma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 12:59 |
|
|
|
...
nigdzie nie ma [/quote]
widzialam... jakiegos chlopaka jak mial takie szkoda tylko ze nie moglam do niego zagadac :(((((((((( i nie wiem skad je mial i lipa!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <u2manka> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 13:03 |
|
|
|
a jak one się wogóle nazywały... tzn. chodzi mi o styl... melony czy jakiś tak? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Krzysiek> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 13:07 |
|
|
|
nie mam pojecia jak sie nazywaly te okulary(jezeli ci o nie chodzi?) moj duzo starszy brat z kolegami mowil na nie "muchy" (czy cos w tym stylu:) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 13:43 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
no jasne komu by sie przynajmniej jeden gosc z u2 niepodobal. ja szaleje za Bonem same wiecie napewno czemu :))))) |
Tjaa, "wiecie", myy . Mało tu kobitek, ale w końcu troszki się rozwinął ten post(w końcu nadszedł ten dzień ). No, mogę wywalić, co mi ciąży. Dwie laski to wprawdzie jeszcze nie dyskusja, ale już nie monolog .No to zaczynamy.
Bono.
Takie to małe, brzydkie,owłosione , blade...wielki nochal, pije, pali, no normalnie ideał . Krzysiek gdzieś napisał,że nie rozumie, co te laski widzą w facetach, no wystarczy spojrzeć i ...nie ma na co patrzeć niby. He he, to zobaczy tylko kobita, to piękno w tym diable. Ale prawda, marekyeah, gdy słyszę głos Bono, ciarki po pleckach przechodzą, wow. Nie wiem, co ja w nim widzę, ale ten facet coś w sobie ma.Odlooot.
Adam.
No jeszcze gorzej - nie dość,że nałogowy palacz, pijak , to jeszcze macho i ...w okularach. Nic bardziej mylnego, chcałabym być w szkole Adama, gdy ten podobno przeszedł się po niej nago, za co został wyrzucony. Sparky rules.
Larry.
Zamknąć nagiego w klatce i patrzeć. Piękny gość. Chciałabym mieć takiego słodkiego synka.
The Edge.
O, tu to już co innego, bue heheh... Edzio niezmiennie kojarzy mi się z moim podstarzałym wujkiem, który, gdy tylko mnie widzi, rzuca tekstem :"Chodź, kochanie do wujcia na kolanka." Tak to już mam, nie wiem czemu, tak mi się kojarzy.
Hehe, to mój wstępik. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 14:03 |
|
|
|
No to tu mam stronkę odpowiednią dla fanek U2
http://f3ck.org/u2/ . Może niektórzy ją znają , ale cóż na pewno nie wszyscy |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <andy85> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 14:15 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
He he he, wydrukujem i se wytnem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 14:20 |
|
|
|
"Bono.
Takie to małe, brzydkie,owłosione , blade...wielki nochal, pije, pali, no normalnie ideał"
i przy tym sexi i to wszystko mi sie w nim podoba i masz racje trzeba byc kobieta zeby to zrozumiec !!!!!! :) i ja sie ciesze ze jest nas przynajmniej dwie :P "W KUPIE SIŁA" - jak to powiadal znany i lubiany Yarpen |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 17:09 |
|
|
|
Krzysiek : |
!!!!!fanie wyglada w okularach i w czerni |
...
szczgólnie w tych z okresu Achtung Baby... sam chciałem sobie takie kupić ale nigdzie nie ma |
"Bono's fly glasses" były dostępnę w U2 mart na www.u2.com, ale chyba już nie ma...(też chciałem takie mieć)
Od tych okularów właśnie wzięła sie jedna ksywa Bona "The Fly"- czyli "mucha" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 17:11 |
|
|
|
"Bono.
Takie to małe, brzydkie,owłosione , blade...wielki nochal, pije, pali, no normalnie ideał"
i przy tym sexi i to wszystko mi sie w nim podoba i masz racje trzeba byc kobieta zeby to zrozumiec !!!!!! :) i ja sie ciesze ze jest nas przynajmniej dwie :P "W KUPIE SIŁA" - jak to powiadal znany i lubiany Yarpen |
Do swoich kumpli zwanych "chłopakami" |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <marekyeah> Kobitki, łączcie się! |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 18:45 |
|
|
|
dokladnie Idziemy kupą w kupie sila!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 18:54 |
|
|
|
to skoro jest nas kilkoro to może wybirzemy się do Irlandii... może spoktamy Bono... i resztę |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 13 Października 2003, 19:09 |
|
|
|
Krzysiek : |
to skoro jest nas kilkoro to może wybirzemy się do Irlandii... może spoktamy Bono... i resztę |
niom spoko podoba mi sie to!! moze zobaczymy ich jak sie przechadzaja po ulicy albo robia zakupy :)) ciekawe jak bym zaareagowala heh |
|
|
|
|
|