Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 00:05 |
|
|
|
Wszystkim Członkom Organizacji, nie tylko tym złotym, dziękujemy za pierwszy wspólny psychopopwy rok, który prędzej czy później wspólnymi siłami uczcimy na emeryten party, na którym kelner z pasternakiem będzie serwował muchy w cukrze, figi z makiem, a ślepa gienia będzie się lała strumieniami.
Pozdrawiamy
Basia i Agnieszka |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 00:28 |
|
|
|
Indywidualnie również życzę naj, naj naj... i dziękuję wszystkim za całokształt |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <go_girl_go> Urodziny |
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 01:24 |
|
|
|
A, ode mnie dodatkowe życzenia, a raczej podziękowania, dla Basi za ten wspólnu rok.
Dzięki Basiu!
Sto lat!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 09:26 |
|
|
|
Jakaż to piękna dla nas rocznica A więc i ja pragnę złożyć wszystkim wiernym fan clubowiczom jak najgorętsze życzenia, abyśmy nadal wytrwali w naszej miłości do Pudli. Żeby nam się nigdy Fc nie rozleciało i żeby panowała u nas całkowicie rodzinna atmosferka. Wszystkiego naj, naj, naj.......dla wszystkich fanów Pudelsów:)
I jeszcze osobiście,dziękuję Wam wszystkim za ten niesamowity rok, to zaszczyt przebywać z Wami pod jednym Fan clubowym dachem |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 14:12 |
|
|
|
Hepi berfsdej :) Wszystkiego naj naj naj, żebysmy doczekali jeszcze wielu takich rocznic w stale rosnacym gronie |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 18:49 |
|
|
|
Mimo burz /y/ jakoś się trzymamy. Oby tak dalej!
Kolejnych owocnych lat dla wszystkich współ....
Pozdrawiam! :-) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 21:02 |
|
|
|
Ja również dołączam do wspaniałych życzeń,aby FanClub rósł w siłę a członkowie i członkinie żyli dostatniej .
Powiem jeszcze tylko, że dzięki FC zwarłam nowe znajomości z fajnymi ludźmi i ogólnie moje życie wstąpiło na nieco inne tory... z czego niewątpliwie bardzo jestem
Pozdrawiam wszystkich! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 01 Lipca 2005, 23:24 |
|
|
|