Jak się komuś spodobam, to bardzo proszę na priv lub gg
A jeśli ktoś miałby ochotę ze mną pograć w snookera, to macie gwarancję, że wygracie, chyba że będę mieć wyjątkowego farta
legalny offtopic? może się mylę, ale mam wrażenie, że umrze śmiercią naturalną. no bo co można pisać w topicu, który nie ma tematu?
no i brakuje dreszczyku emocji, jaki towarzyszy łamaniu zasad
poza tym - nie opowiem wam nic o sobie, bo jestem nieśmiała
a ja chciałam przeprosic za niezamierzone zamieszanie wywołane moim tematem, za chwilowe zepsucie atmosfery! mam nadzieje że nie macie mi tego za złe :)
topic miał być w swoim zamierzeniu lekki i przyjemny, przykro mi, ze z takich pogaduszek zrobiła się jatka
przepraszam starych forumowiczów
pozdrawiam :P
Nie masz za co przepraszać, Ania. Ty tylko założyłas temat, a że się ludziska wpakowali ze swoimi "estetycznymi" nawoływaniami to już nie jest Twoja wina.
to ja chowam mój sceptycyzm do kieszeni i od dziś jestem tą od przyjacielskiego poklepywania po plecach
kto potrzebuje żeby go akceptować, przytulić, poklepać i uśmiechnąć się z aprobatą - od dziś zgłaszajcie się do cioci aps
ps. ponieważ ktoś założył dla nas ten topic, a tamten (kontrowersyjny) nie został jeszcze zamknięty - mamy dwa! LOL pomijając wszystkie te, które nie są ściśle powiązane z u2, ale nikt się nie czepia, bo są na forum od dłuższego czasu.
Miałam jakiś czas temu avatar z podobizną takiego jednego pana i podpisane "poszukiwany". Niestety, ten wujek się nie znalazł i coraz bardziej wątpię w szczęsliwe odnalezienie...
Wujek Dobra Rada?
Narazie z braku laku , na poczatek zglasza sie wujek autek
a ze poczatki sa trudne i "najgorsze" to moze nic wiecej nie bede pisal bo i po co obnizac jakosc tego posta.
pzdr
No tak , wiedzialem ze jestem malo przydatny , ale ze az tak?
No ależ Ty jesteś wujek Autek, nie Wujek Dobra Rada Zresztą, mnie jego "dobra rada" gdzieśtam w którymś topicu raczej się nie podobała. Dlatego tego wujka teraz nie chcę.
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.