Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Obraz i dźwięk -> Moby -> Teledyski
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Teledyski
PostWysłano: Niedziela, 21 Sierpnia 2005, 17:20 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
little_wild_girl
Nałogowy uczestnik vip
<tt>Nałogowy uczestnik</tt>

Użytkownik #187

[ Osobista Galeria ]

W tym wątku możecie podzielić się wrażeniami dotyczącymi teledysków bardziej i mniej przez Was lubianych.

Ostatnio często powracam do tych animowanych. smile.gif

„Why Does My Heart Feel So Bad” i „Natural Blues” to świetne historyjki potrafiące niesamowicie wciągnąć, pomimo ich prostego wykonania.

W przypadku tego pierwszego, największe wrażenie wywarł na mnie uroczy moment, w którym Moby wciąga swojego pieska do autobusu, przedziarając się przez tłok grubasów. biggrin.gif

A cartonowy videoclip do „Natural Blues” dla mnie tak naprawdę zaczyna się wtedy, gdy zapada zmrok. cool.gif

Re: Teledyski
PostWysłano: Niedziela, 21 Sierpnia 2005, 19:06 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Pyza U2
Stały uczestnik vip
<tt>Stały uczestnik</tt>

Użytkownik #2362

[ Osobista Galeria ]

Swietny Jest Ten Cartonowy Natural blues !!!dzieki! eusa_clap.gif eusa_clap.gif eusa_clap.gif

PostWysłano: Niedziela, 21 Sierpnia 2005, 19:58 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
little_wild_girl
Nałogowy uczestnik vip

Użytkownik #187

[ Osobista Galeria ]

W końcu to Little idiot aka Moby... wink.gif

PostWysłano: Niedziela, 25 Września 2005, 18:51 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
little_wild_girl
Nałogowy uczestnik vip

Użytkownik #187

[ Osobista Galeria ]

Teledysk do utworu „Natural Blues” uważam za najlepszy. Jego najmocniejszą stroną jest klimat. W pierwszych minutach ta siła nie daje zbytnio o sobie znać, ale wraz z rozwojem akcji narasta do niewyobrażalnych rozmiarów. Kiedy zobaczyłam wstęp, pomyślałam sobie „O, znów pokaże nam coś dzikiego”, po czym przejechał grzecznie wózeczkiem do pokoiku z telewizorem.
Coś kosmicznego zaczyna się dziać, gdy główny bohater przegląda zdjęcia w albumie i ogląda w telewizji urywki swojego własnego życia.
Deżawi, znów widzimy korytarz przez który przed chwilą przejeżdżał, a w każdym z małych ekraników widoczny jest on sam. Uwielbiam ten moment.
Słowa nie oddadzą tego, co czuję podczas finału. To jedne z najpiękniejszych ujęć, jakie w życiu widziałam. Tańcząca czarnowłosa dama zwiastująca śmierć i niosąca w zaświaty w znajomym rytmie.
Gdy wszystko już ucichło, nie mogłam długo dojść do siebie, tak jak w tym momencie, dlatego ten post tak mi się rozegzaltował. wink.gif

PostWysłano: Piątek, 30 Września 2005, 19:48 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
gehirn
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #2213

[ Osobista Galeria ]

A porcelanka?

:)

Unikalny klimat, całe mnóstwo kolorów, zgrzytający śpiew i to zakończenie.
:)

PostWysłano: Poniedziałek, 10 Października 2005, 19:30 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Pimponik
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #5227

[ Osobista Galeria ]

Wszystko co naprawdę śmieszy jest dobre a taka właśnie jest seria ufoludnych teledysków spod znaku 18, szacuneczek.

PostWysłano: Środa, 19 Kwietnia 2006, 14:44 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hasacz
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #2207

[ Osobista Galeria ]

moim ulubionym teledyskiem jest nie ukrywam bodyrock
jak ten gość tańczy to się założę, że szczęka mojej babci by wypadła
dlatego właśnie z obawy o nią w życiu jej tej bomby nie pokażę... wink.gif

Re: <hasacz> Teledyski
PostWysłano: Środa, 19 Kwietnia 2006, 15:01 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Pimponik
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #5227

[ Osobista Galeria ]

Ja od oryginalnej wersji „Bodyrock’a” o wiele bardziej wolę wersję jak ja ją sobie nazwałem „selektywną”, gdzie tych tańczących wygibańców jest do wyboru do koloru do wzrostu do wagi ech żyć nie umierać.

P.S. Jejku, Ty bardzo musisz swoją Babcię kochać. wink.gif

Teledyski
Forum dyskusyjne -> Obraz i dźwięk -> Moby

Strona 1 z 1  

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.

Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010