|
| "So glad to see You well" czyli powitanie na forum |
|
|
Wysłano: Czwartek, 25 Sierpnia 2005, 00:43 |
|
|
|
Serdecznie witam na, świeżutkim niczym bułeczki o czwartej rano, forum poświęconym kapelom A Perfect Circle oraz Tool. Mimo iż w nazwie występują tylko te dwa zespoły, to zakres tematów będzie dość obszerny, szczególnie że mówiąc/pisząc o tych grupach ciężko jest pominąć fakt, że poszczególne osoby w nich występujące, mają bogate doświadczenia na niwie artystycznej i liczne "skoki w bok" z innymi artystami.
Tak więc witam zarówno zwolenników filozofii lachrymologii, fanów efektów specjalnych Adama Jones`a, wielbicieli Melvinsów, słuchaczy starego Rage Against the Machine jak i wszystkich tych którzy zwyczajnie zechcą wymieniać się informacjami, opiniami oraz plikami ;) .
Mam cichą nadzieję, że skromne to forum rozwinie się i będzie w miarę regularnie przez Was odwiedzane.
Owocnych i miłych dyskusji!
P.S.
Chciałbym podziękować Eddyemu i matce Whitney Houston za ten kącik w cyberprzestrzeni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: "So glad to see You well" czyli powitanie na forum |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 08:50 |
|
|
|
Hm, ale radość widzieć forum o tej, a nie innej tematyce...
Witam autora forum i wszystkich przyszłych piszących, mam nadzieję, że sporo nas się tu zjawi.
Moja przyToolna przygoda trwa parę lat - od czasu pojawienia się Aenimy - a potem, zafascynowana panem wokalistą, podążyłam też za Perfect Circle...
Piszcie piszcie piszcie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: "So glad to see You well" czyli powitanie na forum |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 05 Września 2005, 23:56 |
|
|
|
Watek na GOLu o Tool dawno juz upadl wiec z checia przywitalem to owe forum . |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 18 Września 2005, 13:05 |
|
|
|
powiem szczerze i otwarcie tool a pierwsza płyta a perfect circle niczym się nierórzni te same brzmienie lecz następne płyty a perfect circle mnie zaskoczyły Thirteenth Step to zbyt łagodne |
|
|
|
|
|