Wysłano: Niedziela, 28 Sierpnia 2005, 20:10 |
|
|
|
Zeby nie bylo to widzialem to w tv (w bloku reklamowym). Wrzucam tego posta bo jakos nie moge znalezc topiku o U2 w prasie.
Chodzi mi o to ze wlasnie widzialem reklame nowego numeru Playboy'a i znajduje sie tam (procz zdjec J. Liszo (e?) wskiej ) wywiad z Bono, nie wiem czy to 20 pytan czy tez bardziej rozwinieta rozmowa ale mysle ze warto sprawdzic co tam jest :) |
|
|
|
|
|
Połączony: Niedziela, 28 Sierpnia 2005, 20:28 przez little_wild_girl z tematu U2 w tv (U2 - The Joshua) |
|
Wysłano: Niedziela, 28 Sierpnia 2005, 20:33 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Tutaj proszę wrzucać informacje i opinie o wszelkich gazetowych nowinkach związanych z jedynym słusznym zepołem. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Sierpnia 2005, 20:46 |
|
|
|
Wybacz little_wild_girl i dzieki za przeniesienie tego posta do wlasciwego tematu, nastepnym razem bede szukal dokladniej |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Sierpnia 2005, 23:04 |
|
|
|
Sprawdziłem co to jest
Wywiad z Bono - o polityce, politykach (śmieszna anegdota o Bushu ), Afryce i muzyce. Oraz wywiad (krótszy) z The Edgem, Adamem i Larrym o Bono i jego politycznym zaangażowaniu, i jaki to ma wpływ na muzykę U2 (ciekawa wypowiedź bodajże Adama o tym jak trudno powiedzieć Bono, że jego kompozycje sa do dupy).
Polecam. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 00:09 |
|
|
|
Kurcze nigdy nie przypuszczałam, że będę zainteresowana Playboyem |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 00:15 |
|
|
|
kanapka : |
Kurcze nigdy nie przypuszczałam, że będę zainteresowana Playboyem |
Ja też , ale chyba kupie
Ile "to coś" kosztuje??
A i mam pytanko czy jest to jakiś przedruk z zagranicznego Playboya, czy może był on przeprowadzony podczas wizyty U2 w Polsce?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <sprzedawca-marzen> U2 w prasie |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 06:38 |
|
|
|
A moze by tak jakis skan z gazety - oczywiscie nie rozkladowki |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 09:04 |
|
|
|
moj brat zbiera ta gazete i dzieki temu miałam okazje niedawno sobie juz to przeczytac , fajny wywiad , kto nie czytał polecam |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 13:49 |
|
|
|
dzisiaj ludzie patrzeli na mnie jak na wariatke, kiedy bralam w dlon Playboya w eMPIKu :P niesety byl zafoliowany mnie równiez doniósł o tym brat, rano powożac mnie do centrum :P
za to w "Q" kilka stron o Live8 - min. cały czas trwania koncertów rozpisany godzina po godzinie, troche zdjec - jedyny minus to cena tego magazynu - ponad 33zł :/
to tyle ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 18:03 |
|
|
|
nie no to pięknie chyba będe musiała się przejść po playboya o rety kto by pomyślał:P |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 18:35 |
|
|
|
Pamietam,ze pare numerów wczesniej w Playboyu byl artykół pt.Nowy Mesjasz Bono,naprawde ciekawy,a ten najnowszy numer kupie zeby przeczytać wypowiedzi Bono o politykach,to moze byc ciekawe!
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 20:39 |
|
|
|
ja także wczoraj wieczorem się o tym dowiedziałem i aż ucieszyłem Kupie playboy'a i będzie co czytać (ogladać tez ) przez pare chwil |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Sierpnia 2005, 23:31 |
|
|
|
Ja własnie dzisiaj kupiłam i jestem już po lekturze
Fajny wywiad. Polecam ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 30 Sierpnia 2005, 00:02 |
|
|
|
Ja też juz kupiłam (od razu jak sie dowiedziałam), przeczytałam i mogę polecić. Najwięcej wywiadów jest w tematyce muzyki, a tu zdarzył się inny temat i warto przeczytać. Nawet te 12 zł przebolałam
P.S.Chyba każdy by się uśmiał widząc minę faceta spzrzedającego mi tą gazetę |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 30 Sierpnia 2005, 13:45 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 30 Sierpnia 2005, 15:30 |
|
|
|
Super!
Ale ja i tak kupilem!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 30 Sierpnia 2005, 18:52 |
|
|
|
ja wczoraj kupowalam... kiedy przy kasie z wypiekami na twarzy zaczelam chciawie rozrywać folie zeby dostac sie jak najszybciej do wywiadu, kobieta i ludzie w kolejce mieli takie mniej wiecej miny ->
w sumie nie dziwie im sie... ale dopiero dzis zdalam sobie sprawe jak to wygladalo...
Wywiad ok, to pierwsze zdjecie Bono tez, ta jego kurtka przypomina mi Live8
... a widzieliście Edka bez czapki..?? zawsze gdy go widze bez nakrycia glowy mam wrazenie, że nie ubrał sie do końca... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 09:08 |
|
|
|
Achtung Baby!