|
| Uwielbiam słuchać, gdy mówisz o sobie |
|
|
Wysłano: Środa, 07 Września 2005, 11:10 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Zaczyna się...
Katastrofalne wydarzenia są jak widać dla naszego artysty doskonałym pretekstem do tego, by kilka razy dziennie przelewać swoje poglądy polityczne na monitor.
Tak więc jego pamiętnik, w którym autor sprawiał ostatnimi czasy wrażenie zafascynowanego obieżyświata, przekształca się niestety w bajkę o George’u W. Bush’u.
Opowieści, jakoby prezydent był królem letnich wakacji, a jego żona jabłkiem, które niedaleko od jabłoni pada zwyczajnie mnie nudzą.
Hej, ja chcę czytać o moim DJ’u mającym stać się łupem przemykającego obok jastrzębia lub obserwującym ocean z balkonu.
O, nowa notka, a zaczyna się tak...
„OK, we talk about politics.”
Ops.
Jakim go widzicie?
Jakim chcecie widzieć ten jego pamiętnik?
Wszelkie refleksje na ten temat mile widziane. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Uwielbiam słuchać, gdy mówisz o sobie |
|
|
Wysłano: Niedziela, 02 Października 2005, 10:24 |
|
|
|
Słuchaj lwg mnie też wkurzają te jego polityczne gatki, ale daj się mu wygadać, gość żony nie ma, musi gdzieś przynudzać. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Pimponik> Uwielbiam słuchać, gdy mówisz o sobie |
|
|
Wysłano: Niedziela, 02 Października 2005, 15:16 |
|
|
|
Wprawdzie nie na temat, ale nie moglam sie powstrzymac od komentarza.
Przynudza sie tylko dlatego, bo jest sie samemu nudnym. Nie ma to nic wspolnego z posiadaniem zony lub tez nie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Kosmopolitka> Uwielbiam słuchać, gdy mówisz o sobie |
|
|
Wysłano: Niedziela, 02 Października 2005, 15:40 |
|
|
|
Widzisz, on przynudza wg mnie w jednej jedynej kwestii dlatego, że temat politiki akurat mnie nie interesi.
Wiesz, gdy widzę u siebie syndrom oralnej manii prześladowczej w jakiejś dziedzinie i mógłbym w kółko o czymś gadać idę do przyjaciół lub zapisuję się na forum tematyczne.
On założył bloga. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 04 Października 2005, 18:18 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
W sumie każdy ma jakieś szczegóły w swojej osobowości, które mogą nas drażnić. Grunt to kogoś szanować mimo wszystko i znosić je cierpliwie, bo przecież na tym polega miłość.
Trochę samokrytyki też się przyda, my w czyichś oczach też nie jesteśmy doskonali.
To taka porada dla fanatyczek tegoż łysola, które tak jak ja są przekonane, że on właśnie na nie z każdego zdjęcia i teledysku patrzy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> Uwielbiam słuchać, gdy mówisz o sobie |
|
|
Wysłano: Wtorek, 04 Października 2005, 18:50 |
|
|
|
"Milosc ma te zalete, ze pozwala uszanowac wyjatkowosc drugiej osoby, szczegolnie gdy jej zainteresowania roznia sie od naszych (...)".
Tak mi jakos na mysl przyszlo, gdy przeczytalam Twoje slowa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 07 Października 2005, 11:17 |
|
|
|
Jezeli to rzeczywiscie jest jego hobby to jest ono bardzo oplacalne. Mowienie w kolko o Bushu, Eminemie i innych popularnych a zarazem kontrowersyjnych osobach jego samego zachowuje na oczach swiata. Jest wtedy z czego zrobic smakowitego njusa i nie trzeba czekac na zarobek do wydania kolejnej plyty. W swietle jakiejs sensacji wszystko lepiej się sprzedaje, no nie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 12 Kwietnia 2006, 15:19 |
|
|
|
...ja też nie uwielbiam, gdy o polityce się mówi...
...uwielbiam za to, gdy okazuje się, że...
...tak cudownego faceta rajcuje to co mnie...
...się mi rymnęło...
...ech te słodkie mięsojady...
... ... |
|
|
|
|
Dobry stomatolog SzczecinKatalog4u to moderowany Katalog SEO stron internetowychzobacz darmowe forum za darmopokoje w ciechocinkuNajlepsze szkolenia w całej polsce https://f-gazy-on-line.pl/ Jeśli nie zdasz - zwrócimy Ci pieniądze! Nie czekaj i zapisz się już dziś
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|