Wysłano: Środa, 05 Października 2005, 18:34 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Wywiad z U2...w niedziele... |
|
|
Wysłano: Środa, 05 Października 2005, 19:31 |
|
|
|
wiecie co dziwi mnie to dlaczego o tworzeniu The Joshua Tree. przeciez to tyle lat temu bylo! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <velvetova> Wywiad z U2...w niedziele... |
|
|
Wysłano: Środa, 05 Października 2005, 20:59 |
|
|
|
No tak, ale to ma być, jak to napisali, ekskluziw, rozumiesz..
Niemniej chyba warto posluchać. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 05 Października 2005, 21:08 |
|
|
|
hmmm aach chyba ze tak... "exclusive"powiadasz :p lol! no amcie racje warto posluchac napewno! heheh ale im sie przypomnialo! po 18 latach! hmm moze z okazji jakies rocznicy ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 08:09 |
|
|
|
a nagra to kots i gdzies wsadzi ???
nie bedzie mnie w domku i nie bede przy radiu !!!!
a ciekaw jestem okropnie !!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 14:33 |
|
|
|
[quote="sprzedawca-marzen"]Dziś z nudów na jakimś wykładzie przeglądałem gazetę i zobaczyłem...no właśnie...Radio Pogoda zaprasza w niedzielę o 18 na ekskluzywny wywiad z U2. W reklamie napisano, że będzie o tworzeniu The Joshua Tree.
Jak można się nudzić na wykładach? U mnie są tak pasjonujące, że z utęsknieniem patrzę na okno i zastanawiam się czy już skoczyć, czy jeszcze trochę poczekać Ekskluzywny wywiad? To brzmi intrygująco, ale szczerze wątpię w możliwości radia Pogoda... Posłuchać można, żeby się przekonać o co chodzi
Wiadomość wysłana po 39 sekundach:
[quote="sprzedawca-marzen"]Dziś z nudów na jakimś wykładzie przeglądałem gazetę i zobaczyłem...no właśnie...Radio Pogoda zaprasza w niedzielę o 18 na ekskluzywny wywiad z U2. W reklamie napisano, że będzie o tworzeniu The Joshua Tree.
Jak można się nudzić na wykładach? U mnie są tak pasjonujące, że z utęsknieniem patrzę na okno i zastanawiam się czy już skoczyć, czy jeszcze trochę poczekać Ekskluzywny wywiad? To brzmi intrygująco, ale szczerze wątpię w możliwości radia Pogoda... Posłuchać można, żeby się przekonać o co chodzi
Wiadomość wysłana po 43 sekundach:
Jak można się nudzić na wykładach? U mnie są tak pasjonujące, że z utęsknieniem patrzę na okno i zastanawiam się czy już skoczyć, czy jeszcze trochę poczekać Ekskluzywny wywiad? To brzmi intrygująco, ale szczerze wątpię w możliwości radia Pogoda... Posłuchać można, żeby się przekonać o co chodzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 14:37 |
|
|
|
Jak można się nudzić na wykładach? U mnie są tak pasjonujące, że z utęsknieniem patrzę na okno i zastanawiam się czy już skoczyć, czy jeszcze trochę poczekać Ekskluzywny wywiad? To brzmi intrygująco, ale szczerze wątpię w możliwości radia Pogoda... Posłuchać można, żeby się przekonać o co chodzi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 14:43 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 14:45 |
|
|
|
Kurdę, coś mi się pochrzaniło . Komputer nie chce ze mną współpracować... Co jest? Trochę techniki i człowiek się gubi. Na szczęście umiem włączyć radio i nastawić odpowiednią płytkę U2. Wieża jest łatwiejsza do okiełznania... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 15:20 |
|
|
|
kmnd_rybnik : |
[..]
gazetę? jaką gazetę? |
Wyborczą w dzisiejszej też jest!
a co do kwestii dlaczego o Joshua Tree teraz - hmm, może właśnie dlatego, że to nie nowość materiał nie kosztował radia za dużo...
mnie to jednak nie przeszkadza o ile ktoś będzie tak uprzejmy i nagranie podrzuci, bo raczej nie dane mi będzie słuchać w niedzielę |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 15:20 |
|
|
|
kmnd_rybnik : |
[..]
gazetę? jaką gazetę? |
Środową Wyborczą...chyba...
...była całostronicowa reklama. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 15:22 |
|
|
|
moze ktos podac fale na ktorych odbiera radio? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 15:28 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 17:12 |
|
|
|
dzieki, podobno w Katowicach na 91,2 FM, wlasnie szukam tego :P bardzo fajna reklama na tej stronie jest naszego U2 - napis Joshua Tree ale zdjecie to dali z 'ery' HTDAAB :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 06 Października 2005, 17:23 |
|
|
|
evay : |
[..]
dzieki, podobno w Katowicach na 91,2 FM, wlasnie szukam tego :P bardzo fajna reklama na tej stronie jest naszego U2 - napis Joshua Tree ale zdjecie to dali z 'ery' HTDAAB :D |
właśnie takie ogłoszenie było we wczorajszej i dzisiejszej wyborczej
a radia chyba można słuchać też online, więc wszyscy którzy tego radia nie łapią też będą mieli możliwośc posłuchać "co mówią gwaizdy" |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 09 Października 2005, 15:07 |
|
|
|
no i klops, nie będzie mnie o tej porze w domu, czy ktoś zarejestruje tą audycję, aby mozliwe było późniejsze ściągnięcie?? :( PLEASE! :( |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 09 Października 2005, 15:49 |
|
|
|
Karee : |
no i klops, nie będzie mnie o tej porze w domu, czy ktoś zarejestruje tą audycję, aby mozliwe było późniejsze ściągnięcie?? :( PLEASE! :( |
ja na pewno bede nagrywala
dyktafon w ruch! zamieszcze najszybceij jak sie da |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <kmnd_rybnik> U2 w radiu |
|