Zaloguj się, by pozbyć się reklam
Wysłano: Piątek, 13 Stycznia 2006, 00:51 |
|
|
|
Ze strony http://www.radio.com.pl/trojka/trzymaj/:
"SPECJALNE PRZESŁUCHANIE NOWEJ PŁYTY PLACEBO!!!
To bardzo gorąca wiadomość! Na początku lutego 15 Słuchaczy będzie mogło ekskluzywnie przesłuchać nowy album Placebo! Na razie wiemy tylko, że przesłuchanie odbędzie się w Warszawie. Dokładna data i godzina owego artystycznego procederu zostanie podana wkrótce.
Szczęśliwą Piętnastkę wyłonimy w ramach konkursu. Sprawdzajcie stronę na bieżąco! Do końca tego tygodnia podam więcej szczegółów.
Do u!
Stelmi" |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Poniedziałek, 16 Stycznia 2006, 22:07 |
|
|
|
| Piotr Stelmach na stronie Trzymaj z nami informuje: "O ile nic się nie zmieni do 13 marca, piąta studyjna płyta Placebo będzie zatytułowana "Meds". Tak jak tytuł jednej z zamieszczonych na niej piosenek, a wykonywanej w duecie z wokalistką The Kills VV." |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Wtorek, 24 Stycznia 2006, 17:48 |
|
|
|
Zaczynajcie się modlić, możliwe, że w tym roku Placki 2 razy odwiedzą nasz kraj!
Raz na Heinekenie w Gdyni, drugi raz jako standartowy koncert/trasa :). Oby, oby, oby... (!) :D |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 25 Stycznia 2006, 13:20 |
|
|
|
| ooo tak, do Gdyni, do mojego miasta. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 25 Stycznia 2006, 16:27 |
|
|
|
A "normalny" koncert w Warszawie! :D I byłoby zajefajnie.
A do Twojego miasta mam się zamiar wybrać na Heinekena (wreszcie ;), zwłaszcza jeśli Placebo się tam pojawi :). |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 25 Stycznia 2006, 17:43 |
|
|
|
| Trzymam kciuki za Warszawe:D |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 25 Stycznia 2006, 17:47 |
|
|
|
No to ja bede trzymac kciuki i za Gdynie i za Warszawe, oby odbyły sie 2 koncerty  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 01 Lutego 2006, 20:23 |
|
|
|
Placebo na Roskilde
Grupa Placebo, to kolejna gwiazda, która potwierdziła udział w festiwalu Roskilde.
Trio dołączy do takich wykonawców jak Tool, Franz Ferdinand i Kanye West, którzy swymi występami uświetnią duńską imprezę. Grupa dowodzona przez Briana Molko promować będzie najnowszy album "Meds". Krążek ukaże się 13 marca. W nagraniu tytułowym usłyszymy VV, wokalistę duetu The Kills z kolei w utworze "Broken Promise" gościnnie zaśpiewa frontman R.E.M., Michael Stipe.
Poza Placebo, nowe nazwy w koncertowym rozkładzie Roskilde Festival to: Opeth, JR Ewing, Disco Ensemble i VETO.
Tegoroczny festiwal odbędzie się w dniach od 29 czerwca do 2 lipca. Bilety w cenie 184 euro dostępne są np. za pośrednictwem serwisu www.roskilde-festival.pl.
http://muzyka.onet.pl/mr,1252585,wiadomosci.html |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Czwartek, 02 Lutego 2006, 22:52 |
|
|
|
Na oficjalnej stronie Placebo możecie obejrzeć fragment wideo "Because I Want You".
klikamy
Także w tym miejscu możecie głosować na ten kawałek - klik. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 15 Lutego 2006, 19:12 |
|
|
|
Panie i Panowie, na stronie http://www.placeboworld.co.uk/tour/index.html pojawiła się cudowna linijka z informacją:
06.07.06 - Heineken Festival, Gdansk - Poland
!!!
Niestety na stronie Openera (http://www.opener.pl/artysci.html) potwierdzony jest na razie tylko Franz Ferdinand i Pharreell.
No ale jestem oczywiście dobrej myśli, poza tym za niecały miesiąc nowy albumik, mmmmm... :D
Agalu, teraz trzymaj kciuki już tylko za Warszawę, bo Gdynię można już raczej potraktować jako fakt ;).
Tadam! :D |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Środa, 15 Lutego 2006, 19:52 |
|
|
|
| Super, juz sie nie moge doczekac, ale czemu jest napisane ze w Gdansku, bo Heineken jest w Gdyni chyba, no ale nie wazne. SUPER. To teraz trzymam kciuki za Warszawe. Pozadrowienia |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Czwartek, 16 Lutego 2006, 13:11 |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Czwartek, 16 Lutego 2006, 14:03 |
|
|
|
Super  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Sobota, 18 Lutego 2006, 18:41 |
|
|
|
Nie wiem gdzie wrzucić, kumpel dał info, zerknąłem na Grono i siup:
Jadłodajnia Filozoficzna - http://www.filozoficzna.art.pl
Kiedy - 17. 03. 2006 r.
Gdzie - ul. Dobra 33/35 (Warszawa)
Start - 20:30
Wjazd - 5zł
Co - Placebo :]
Pozwolę sobie jeszcze rzucić cytatem osoby zamieszanej w organizację:
Aby wzmocnić efekt działania przygotowaliśmy dla Was mnóstwo dodatkowych atrakcji takich jak pokaz filmu Velvet Goldmine, teledysków oraz koncetów Placebo. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Sobota, 18 Lutego 2006, 21:06 |
|
|
|
Czyli coś na kształt zlotu? No, może raczej "spotkania". |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Sobota, 18 Lutego 2006, 22:34 |
|
|
|
Ciężko powiedzieć czy zlot... Raczej dobra okazja ;).
Pani, która jest w to zamieszana po prostu założyła odpowiedni temat na Gronie o Placebo. Więc ewentualnie po info zapraszam tam, bo na stronie Jadłodajni nie ma jeszcze żadnego. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Niedziela, 19 Lutego 2006, 12:58 |
|
|
|
| Jutro(20.02) na MTV niemieckim o 23, w programie MTV Live będzie koncert Placebo:D |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Niedziela, 19 Lutego 2006, 14:54 |
|
|
|
Witam, niedawno zarejestrowałem się, czytam od jakiegoś czasu, a piszę po raz pierwszy teraz :]
Czytam także trochę kącik Placebo na gronie i z tego co widziałem, zapowiada się na kameralną (chociaż liczą na tłumy, ale wiadomo jak bywa z takimi małymi spotkaniami) imprezkę w klimatach placebo z fajnym towarzystwem :) Szkoda, że nie egzystuje bliżej wawy. |
|
|
|
|
|