Który szablon lepszy? |
moby.com |
|
50% |
[4] |
moby.com |
|
50% |
[4] |
|
Wszystkich Głosów : 8 |
|
Wysłano: Niedziela, 29 Stycznia 2006, 19:02 |
|
|
|
Wszystcy znamy i kochamy dawny wygląd strony mołbiowskiej z łysą pałą na pierwszym planie poruszającą się hotelową windą.
A teraz nadszedł czas na nowe szaty naszego króliczka ulumionego...
Pstryk!
Jak wypada nowa szata na tle poprzedniej?
Wygra nowy pomysł czy sentyment do kultowej okładki???
Ankieta jest, no to gło-su-je-my!!!
Aha, zapomniałbymbył, jeśli ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat, może to oczywiście uczynić. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 29 Stycznia 2006, 19:16 |
|
|
|
Yhy...
Jak dla mnie na moby.com albo jest za ciemno albo za jasno albo to ja taki podly humorek ostatnio mam. Ciekawi mnie natomiast bardzo, czy zmiana wygladu ma zapowiadac nadejscie nowej plyty czy to tylko tak... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 29 Stycznia 2006, 19:29 |
|
|
|
Nawet jeśli Tobie coś na moby.com nie pasuje , to w ankiecie i tak jak na razie wygrywa. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 29 Stycznia 2006, 19:35 |
|
|
|
Ale nie chwal moby.com przed zachodem slonca. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 03 Lutego 2006, 15:17 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Wrzucę teraz post strasznie poważny, tak dla zachowania równowagi w wątku, więc proszę się nie przerażać zbytnio i nie narzekać, że nie ostrzegałam.
Wygląd numer jeden czyli poprzedni był oczywiście wyjątkowy ze względu na klimatyczny obrazek pochodzący z okładki. Jasność i ciepło z jasnością się uzupełniały, a strona przejęła po prostu klimat albumu i wszystko grało.
A co się stało teraz? Wchodząc po raz pierwszy do domku moby.com w aktualnej szacie nie można wyjść z podziwu nad pięknem zdjęcia na pierwszym planie. Jednak dalej już nie jest tak róż... ych czarno. A jak jest? Ano jest biało, za biało.
Tak jakby wzięto szablon poprzedni zmieniając jedynie tło, dlatego za bardzo rzuca się w oczy bezsensowny kontrast. Tak nie powinno być, bardziej szaro niż biało przy otaczającej zewsząd czerni.
Już... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 05 Lutego 2006, 15:12 |
|
|
|
Wolę zdecydowanie bardziej jedną dużą łysą głowę odbijającą światło niż tysiące malutkich. ;-))) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 09 Lutego 2006, 12:54 |
|
|
|
A co do tej mojej poważnej opinii...
Jestem za... hahaha, bo jest gwiaździście i ogólnie zajebiście. Więc jednak mój wybór na moby.com padł ostatecznie, czego się no nie spodziewałem.
Czy to życie tak zaskakuje mnie, czy to ja sam się? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Pimponik> moby.com vs moby.com |
|
|
Wysłano: Czwartek, 09 Lutego 2006, 14:28 |
|
|
|
e-he... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Pimponik> moby.com vs moby.com |
|
|
Wysłano: Sobota, 25 Lutego 2006, 11:38 |
|
|
|
...no i ten mjuzik...
...mniam...
... ... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 28 Listopada 2007, 18:08 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Wejdźcie i zobaczcie, ile się tam zmieniło.
Przede wszystkim na pierwszej stronie widać teraz Moby'ego szukajego zagubinych pomysłów na nową płytę. Dlatego musimy czekać na nią tak długo. Dodano również krótką biografię i dział "moby gratis", o którym szerzej można przeczytać w wątku newsowym.
BTW, tytuł wątku należałoby zmienić teraz chyba na moby.com vs moby.com vs moby.com. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 17 Czerwca 2008, 10:22 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Po raz kolejny zmienił się wystrój strony Moby'ego. Tym razem tło jest czarno-żółte. Na stronie tytułowej można obejrzeć kilka jego teledysków: "Go", "Find My Baby", "Feeling So Real", "Body Rock", "Alice", "Disco Lies" i "Beautiful". |
|
|
|
|
ciechocinek nocleg
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|