Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 08:55 |
|
|
|
Czy ktoś z was kiedykolwiek zrobił coś niesamowitego, dziwnego, szalonego co byłoby spowodowane wielką sympatia do U2.
Coś co dla was było normalna potrzeba,a inni patrzeli ze zdziwieniem i i ronią.
Ja poza chorobliwym słuchaniem tego co nagrali odwiedziłem miejsca gdzie mieszka gdzie sie wychował Bono.Piszcie może ktos zdobył autograf? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Oszaleć na punkcie U2 |
|
|
Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 16:19 |
|
|
|
Hmm, moge sie dolaczyc do osob, ktore odwiedzily wiekszosc miejsc w Dublinie i okolicach zwiazanych z U2 (w tym oczywiscie dom Bono ).
A tak poza tym.. nie wiem czy szalone czy normalne u fana U2, np.:
- zaliczenie na uczelni przedmiotu "Angielski biznesu" praca o zespole (mialo byc na temat przedsiebiorstw, ktore odniosly sukces, to naciagnelam temat i przedstawilam U2 ) - najwyzsza ocena w grupie
- praca z marketingu uslug o hotelarstwie na podstawie The Clarence
No i na poczatku sluchania U2 jakies z 10 lat temu, staralam sie miec mase ubran wzorowanych na Bono.. Teraz mnie to troche smieszy, ale wtedy tak bylo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 16:45 |
|
|
|
masa ubrań :D
ja osobiście to zrywałem plakat jak jeszcze nie były tak powszechnie dostepne na allegro jak teraz, ze słupa ogłoszeń i udało się, duzo takich różnych rzeczy o i jestem w trakcie tworzenia narzuty na łóżko w kolorach HTDAAB tzn w takie czarno-czerowone paski albo w kółka jeszcze zobacz ale chyba paski, nastepny etap to malowanie pokoju na taki kolor |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Łukasz_1989> Oszaleć na punkcie U2 |
|
|
Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 18:39 |
|
|
|
Ja ostatnio miałam zmieniany wystrój pokoju i powiedziałam mamie, że bardzo bym chciała żeby był czarno - czerwony. A mama na to, że mi wali, i że jak chce mieć czarny pokój to mam się przeprowadzić do domu pogrzebowego! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 19:28 |
|
|
|
Wytatuowana walizka na lewym ramieniu wystarczy za szaleństwo?
Poza tym kilka prac na temat muzyki podczas studiów w college'u i wciąż nienapisana praca magisterska na temat U2. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 19:31 |
|
|
|
Agrace,jak mnie się marzy takie szaleństwo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Weronika> Oszaleć na punkcie U2 |
|
|
Wysłano: Piątek, 21 Kwietnia 2006, 19:33 |
|
|
|
Może kiedyś.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2006, 09:07 |
|
|
|
A ja proszę rodziców o graffitti na ściane ale jakoś się nie dają przekonać.Nie wiem dlaczego
Oszaleć oszaleć ja już dawno oszalałam, dołączam do osób które odwiedziły Dublin no i oczywiście posiadam niezliczoną ilość par okularów. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2006, 17:09 |
|
|
|
ja ogolnie szaleje na punkcie U2, co potwierdzą moi znajomi
oprócz tego wyrywam wszystko o nich z gazet u znajomych/rodziny etc (o ile sami wczesniej mi tego nie dają), pokój mam obklejony plakatami. w sklepach muzycznych zwykle prosze o materiały reklamowe dot. U2 recenzje, pracaa na historię, przemówienia na jezyki, wszytsko o U2! :) długo by tu dawac przyklady na mój fanatyzm niebezpieczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <kmnd_rybnik> Oszaleć na punkcie U2 |
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2006, 19:41 |
|
|
|
Zbudowałem z kimś na plaży scenę Vertigo Tour i cały stadion Śląski, dzień później ulepiliśmy U2 z plasteliny i robilismy im zdjęcia w piachu, z okręgami wyrysowanymi patykiem, następnie tańczyliśmy i śpiewaliśmy Pride i Vertigo (fajnie było, ludzie sę po prostu odwrócili w nasza stronę i gapili ;D ) a potem wyrysowaliśmy na piachu wielki adres naszego forum o U2. To np. było fajne. Chodzenie z tymi plastelinowymi ludkami i łopatkami dla dzieci po Łebie też było fajne ;)
A z innych takich... zauważyłem u sibie podobne ruchy do scenicznych Bono, pozatym chowam ręce w rękawy tak samo jak on, wczesniej tego nie miałem :D:D To na pewno przez to ;D Tak samo jak charakterystyczne 'machanie' rękami przy mówieniu/tłumaczeniu tudzież śpiewaniu sobie/komuś czegoś, to po Robercie Plancie z LedZeppelin ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2006, 19:50 |
|
|
|
acr : |
Zbudowałem z kimś na plaży scenę Vertigo Tour i cały stadion Śląski, dzień później ulepiliśmy U2 z plasteliny i robilismy im zdjęcia w piachu, z okręgami wyrysowanymi patykiem, następnie tańczyliśmy i śpiewaliśmy Pride i Vertigo (fajnie było, ludzie sę po prostu odwrócili w nasza stronę i gapili ;D ) a potem wyrysowaliśmy na piachu wielki adres naszego forum o U2. To np. było fajne. Chodzenie z tymi plastelinowymi ludkami i łopatkami dla dzieci po Łebie też było fajne ;)
|
Twój post przypomniał mi o tym, że 1 stycznia 2006 roku poszliśmy z Wersym do parku, gdzie wydeptaliśmy w śniegu olbrzymi napis U2, a po drodze pisaliśmy go też na ławkach oraz szybach samochodów. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2006, 20:24 |
|
|
|
ja trż właśnie zuważyłam że strasznie dużo gestykuluję ostatnio przyczepiło się do mnie Peace pokazuje go wszystkim i wszędzie no i oczywiście okularki, rękawki i kaptur jeszcze.ach i każdym zeszycie mam jakies złote mysli lub chocby mały napisik U2( boshe jak dobrze że nauczyciele już nie sprawdzają zeszytów) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 22 Kwietnia 2006, 21:00 |
|
|
|
wygrawerowanie na nieśmiertelniku Ptaka z ATYCLB.
to jak narazie tyle zobaczymy co mi jeszcze odwali |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 23 Kwietnia 2006, 15:56 |
|
|
|
tak mi się przypomniało odnośnie tego, co by było jakby nauczyciele zeszyty sprawdzali... parę lat temu przetestowałam to na własnej skórze. napisałam kawałek zooropy "and i have no compass, and i have no map, and i have no reasons, no reasons to get back" a potem jeszcze chyba "i hear voices - ridiculous voices". no i tak się zdarzyło, że babka na polskim zebrała zadanie do sprawdzenia. nie dosyć że nie zaliczyłam, to jeszcze wzięła w obwódkę kawałki z zooropy i napisała "Aż tak źle?" śmiać mi się chce
pzdr |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <aps> Oszaleć na punkcie U2 |
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 14:09 |
|
|
|
oooojej.. ja miałam dużo wpadek słownych... gadam gadam i nagle coś palnę... pewnego pięknego dnia stałam w łazience i szukałam jakiegoś kremu.. zobaczyłam domestosa... pisało "2 in 1" a ja przeczytałam "U2 in 1" i nagle taka mina ale sie skapnelam ze to tylko moja pomylka kiedyś na historii zamiast Królowa Bona powiedziałam królowa Bono.... myslałam wtedy o Bono i tak jakoś wyszło Klasa miała niezły polew.... oprócz tego nie ma miejsca gdzie nie pisałoby U2 czy jakieś hasło w ich stylu... pozatym mam taką kurtkę w stylu Bono z VT... taki krój...(tylko ze zielona i bez skóry)... no i mam tez takie zamki na rekawach... i chowam w nie rece a wiecie co? moj kolega ma identyczne ruchy jak Edge z dodatkow do Slane... za czasow TUF a drugi kolega jak miał długie włosy to wyglądał momentami jak Bono z Red Rocks Nawet moje koleżanki to przyznały bo inaczej to byłby taki dziwny odchył, ze wszedzie widze Bono |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 14:19 |
|
|
|
Jesli chodzi o wpadki slowne..
Strasznie to glupie, wiem, ale to juz chyba taki zboczenie zawodowe Niemal stale jak slysze kogos mowiacego: "jutro" zawsze nie doslysze i sadze ze mowa jest o U2
Z kolei moj dobry znajomy, tez fan, ma powiedzenie: "uwierz mi, jak Bona kocham"
Pewnie znalazloby sie jeszcze pare takich perelek slownych..
No i oczywiscie za mlodu tez sie pisalo i malowalo po zeszytach motywy zwiazane z zespolem.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 16:56 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 17:05 |
|
|
|
evay : |
-wszystko kojarzy sie z U2
itd. itp. |
Wszystko?? No to ladnie.. nie mow tylko tego swemu mezczyznie
Pozdrowka |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Małgosia> Oszaleć na punkcie U2 |
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 17:10 |
|
|
|
Nie mam skłonności do szaleństw Choć mi też zdarza się, że jak widzę gdzieś dużą cyfrę " 2 ", to automatycznie dostawiam tam " U " na początku No i parę razy zacytowałem Bono w wypracowaniach szkolnych... Pani zwróciła mi uwagę, żebym nie cytował po angielsku Aaa, ze szkoły mi się jeszcze parę ekscesów przypomniało, jak np. na angielskim mieliśmy prowadzić osobny zeszyt na słowniczek, a ja ten zeszyt wykorzystałem do wklejania zdjęć U2 z gazet - pani nauczycielka była wściekła, jak to zobaczyła Zapisywanie podręczników i zeszytów tekstami, dyskografiami itd. to chyba norma |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 26 Kwietnia 2006, 17:13 |
|
|
|
Małgosia...tylko ze on/i zawsze o tym wiedza
heheh, z tym duzym "U" albo "2" tez mam :P
a poza tym... pewna kobieta - Virginia Evans jest wspolautorka podrecznikow do j.angielskiego takiego jak "Enterprise" czy "Click on"
i na wszystkich okladkach PRZEKRESLAM jej imie i piszę "DAVE" |
|
|
|
|
ciechocinek nocleg
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|