|
| Blogheh.pl, czyli system blogowy dla wszystkich! |
|
|
Wysłano: Sobota, 20 Stycznia 2007, 14:37 |
|
|
|
Miło mi poinformować, że wystartował nowy serwis dla naszych użytkowników.
Blogheh.pl to serwis dla każdego, kto chciałby prowadzić własny dziennik, kolekcję filmową z popularnych serwisów video i wymieniać opinie z innymi użytkownikami.
Co oferuje Blogheh.pl?
- duże możliwości konfiguracji,
- łatwość obsługi,
- własny adres www w domenie blogheh.pl
Zapraszamy już teraz do testowania i dzielenia się wrażeniami z korzystania Blogheh.pl! |
|
Ostatnio zmieniony przez EDDY dnia Piątek, 12 Października 2007, 15:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
| Re: Blogheh.pl, czyli system blogowy dla wszystkich! |
|
|
Wysłano: Sobota, 27 Stycznia 2007, 22:16 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Alex jest lepszym adminem.
Nie wiesz, prostaku, że w takich sytuacjach należy forum zlikwidować albo wstrzymać przynajmniej? Z szacunku dla czyjegoś życia? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> Blogheh.pl, czyli system blogowy dla wszystkich! |
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 12:33 |
|
|
|
halo wiewiorko
cos ty pila albo palila ?
w przeciwienstwie do d.pl heh zyje wiec kto tu sie bardziej przejmuje userami ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <J@ger> Blogheh.pl, czyli system blogowy dla wszystkich! |
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 13:45 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Łaskawie analfabeto nie odpowiadaj na moje posty, tylko zapisz się do monaru w końcu. Scarlet też się w końcu ode mnie odstosunkuj (przyjmij w końcu odrobinę dystansu do psychiatrii i psychologii, mam nadzieję, że nie Ty będziesz mi wypisywała recepty, masz zapędy sadystyczne).... kto tam jeszcze mnie śmieciami obrzuca... Grusia, bez komentarza, nie pchaj się w durny tłum... Berger tak sobie... Atomic_Mario, cóż za zawiść o jakiś kolorek, Anita, nie pokazuj się goła w necie, czytaj dużo o dzieciach DDA, to Ci pomoże,
Ogólnie do domu...
little_wild_girl nie chce mieć z Wami od bodajże lipca' 2006 nic wspólnego, taka jest prawda, wtedy po godnym przyjęciu wielu maryjnych świąt w Imieniu Maryi i za pozwoleniem Boga o modlitwie wstawienniczej za życia jakby była już w niebie dostała pozwolenie do tego, aby modlić się do niej już za życia, gdzie to spełnianie woli Bożej? Przecież cała parafia to widziała (i poł świata) Kolejność wszystkich czytań liturgicznych była przygotowana na tą okazję od zawsze... niestety tamtejszy "Pan Młody" został zdaje się skreślony z powodów oczywistych, nie on był tutaj główną postacią, ale czy to do niego już dotarło? Też do domu, wstydźcie się chaty, w której mieszkacie, ile jeszcze zamierzacie ten kościół jej budować? Bazylika w Licheniu to chyba za mało...
Teraz i zawsze brrrrrr
Nie chowajcie się pod stołem - te obozy szczęścia to tak specjalnie dla Was, dla treningu.
Przepraszam za nieładny styl niegodny little_wild_girl, jestem zestresowany... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 13:52 |
|
|
|
Gorzej Ci? Za ciepło, za zimno? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> Blogheh.pl, czyli system blogowy dla wszystkich! |
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 13:58 |
|
|
|
milo mi
widze ze faktycznie nie ma o czym rozmawiac
eot nbb |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 14:46 |
|
|
|
little_wild_girl : |
Łaskawie analfabeto nie odpowiadaj na moje posty, tylko zapisz się do monaru w końcu. Scarlet też się w końcu ode mnie odstosunkuj (przyjmij w końcu odrobinę dystansu do psychiatrii i psychologii, mam nadzieję, że nie Ty będziesz mi wypisywała recepty, masz zapędy sadystyczne).... kto tam jeszcze mnie śmieciami obrzuca... Grusia, bez komentarza, nie pchaj się w durny tłum... Berger tak sobie... Atomic_Mario, cóż za zawiść o jakiś kolorek, Anita, nie pokazuj się goła w necie, czytaj dużo o dzieciach DDA, to Ci pomoże,
Ogólnie do domu...
little_wild_girl nie chce mieć z Wami od bodajże lipca' 2006 nic wspólnego, taka jest prawda, wtedy po godnym przyjęciu wielu maryjnych świąt w Imieniu Maryi i za pozwoleniem Boga o modlitwie wstawienniczej za życia jakby była już w niebie dostała pozwolenie do tego, aby modlić się do niej już za życia, gdzie to spełnianie woli Bożej? Przecież cała parafia to widziała (i poł świata) Kolejność wszystkich czytań liturgicznych była przygotowana na tą okazję od zawsze... niestety tamtejszy "Pan Młody" został zdaje się skreślony z powodów oczywistych, nie on był tutaj główną postacią, ale czy to do niego już dotarło? Też do domu, wstydźcie się chaty, w której mieszkacie, ile jeszcze zamierzacie ten kościół jej budować? Bazylika w Licheniu to chyba za mało...
Teraz i zawsze brrrrrr
Nie chowajcie się pod stołem - te obozy szczęścia to tak specjalnie dla Was, dla treningu.
Przepraszam za nieładny styl niegodny little_wild_girl, jestem zestresowany... |
Witam.Widzę że koleżanka z forum w piórka obrosła i się czepia ludzi powszechnie lubianych na forum(Atomic_Mario,Scarlet,Anita) z zazdrości może i zawiści sam nie wiem.A jeśli myślisz że ktoś z Tobą chce mieć doczynienia to jesteś w błędzie,myślę ze podobnie uważa większość forumowiczów.
(A poza tym Anitka nie była goła w necie,wiec się pomyliłaś) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 16:19 |
|
|
Atomic_Mario |
Nałogowy uczestnik |
|
|
Użytkownik #1798
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Przykro jest czytać te słowa LWG. Przykro, że atakujesz osoby które bardzo przejmowały się Twoją osobą, tym co się z Tobą dzieje. Wierzę, że tak naprawdę nie chcesz nikogo skrzywdzić. Dlatego trzymam kciuki żebyś uporała się ze swoimi problemami - jeśli będziesz potrzebowała pomocy to jest tu wiele osób od których napewno ją otrzymasz. Wszystko zależy jednak od Ciebie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 28 Stycznia 2007, 16:55 |
|
|
|
Zgadzam się z Mariuszem. LWG, jest mi przykro, kiedy czytam takie posty. Czuję, że nie są one odzwierciedleniem tego, co naprawdę myślisz, lecz powstały na skutek Twojego stanu, w jakim jesteś. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 29 Stycznia 2007, 19:40 |