Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 16:45 |
|
|
|
Dokładnie. Więcej niż 64kB/s nie będzie. Ale jak sięściąga malutki plik przez przeglądarkęto podaje wysokie transfery bo czas liczy od wciśnięcia OK. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:01 |
|
|
|
hehe... w takim razie neo+ to przeciętny dostęp do internetu za wygórowaną cenę... jak ja płacę 60zł za wiele większe osiągi a neo+ kosztuje chyba 120zł za miesiąc...
sajona tpsa |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:02 |
|
|
|
wszystko zależy jak na to patrzeć, bo ja z kolei mam 512/128 za darmo, z kolei Ty nie będziesz miał wiecznie 320kB/s, a wkońcu będzie tak, że będziesz musiał się zadowalać 20kB/s. Zobaczysz, to jest kwestia czasu. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:12 |
|
|
|
Bzdury : |
z kolei Ty nie będziesz miał wiecznie 320kB/s, a wkońcu będzie tak, że będziesz musiał się zadowalać 20kB/s. Zobaczysz, to jest kwestia czasu. |
to chyba dlatego że przybędzie użytkowników...
oby wtedy admini dali jakiś szybszy serwek... 4Mbit |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:15 |
|
|
|
na to szybko nie licz, bo na mniejszym łączu mają większe zyski |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:18 |
|
|
|
Bzdury : |
na to szybko nie licz, bo na mniejszym łączu mają większe zyski |
ee??? to ile kosztują takie serwery? muszą być cholernie drogie ...
napiszcie coś o tym ... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:22 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:29 |
|
|
|
Za 2 MB/s placi sie 2300+VAT na miesiac. Powyzej mozna negocjowac cene, ale pewnie ponizej 4000 PLN TPSA nie zejdzie, a poza tym nie wszedzie mozna >2 Mb/s wykupic POLPAK, np. w Słupsku. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 13 Grudnia 2003, 17:30 |
|
|
|
o szit...
to nieźle sobie liczą za internet... się nie dziwie że rok temu abonament i instalacja była o wiele droższa niż teraz |
|
|
|
|
Discover 3,383 North Pattaya hotels and places to stay, with room rates, reviews, and availability. 536 Cheap North Pattaya Hotel Deals Book your stay in Thailand at Courtyard North Pattay
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|