Wysłano: Poniedziałek, 21 Września 2009, 18:43 |
|
|
|
Witam
Potrzebuję zakupić nową myszkę. Wybór ma być nastawiony przede wszystkim pod kątem wykorzystania jej do gier. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o A4Tech XL-750F? Co sądzicie o tym modelu? Dobrze się sprawuje? Czy za 73 zeta (znalazłem za tyle na x-kom) to dobry sprzęt czy może rozglądnąć się za czymś innym?[/url] |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <bolden> mysz do gier |
|
|
Wysłano: Piątek, 16 Października 2009, 00:08 |
|
|
|
1 w co grasz
2 jak grasz
3 jaka klawe masz
4 kabel czy baterie
5 budzet
pytanie pomocnicze ile przyciskow :D |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 18 Października 2009, 16:13 |
|
|
|
J@ger, ważniejsze czy:
szara?
biała?
polna?
czy moze labolatoryjna?
ma mieć scrola czy łechtaczkę?
z futerkiem czy bez?
:D |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 27 Listopada 2009, 10:55 |
|
|
|
jak najbardziej fajna myszka(kupowałam taką chłopakowi, to kogę pochwalić:P) w zwykłym użytku jest bardzo dobra i z tego co mówił mi chłopak do gier też się fajnie nadaje( przede wszystkim ma 5 poziomów czułości, czy tak jak to się zwie pięć przełączników rozdzielczości- maks 2500 DPI, więc myślę, że całkiem wystarczająco... |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 28 Listopada 2009, 20:16 |
|
|
|
Myszki są wskazane do gier, zwłaszcza erotycznych! Zastanawiają mnie tylko te poziomy czułosci no i w jakiej skali SI. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 11 Grudnia 2009, 13:50 |
|
|
|
Cieżko coś doradzić szczegółowo nie znając twoich preferencji. Najlepiej sam zobacz na 1komp.pl jest bardzo bardzo duży wybór myszek. Więc mysle, ze znajdziesz coś odpowiedniego do gier. Pozdro |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 15 Grudnia 2009, 13:55 |
|
|
|
Do gier to raczej polecam myszki bezprzewodowe. Mój facet dużo gra, więc na mikołaja kupiłam mu myszkę TRACER TRM-SRO1 i był naprawdę zadowolony. Niestety to nie wpłynęło zbyt dobrze na nasz związek, bo teraz nic nie robi, tylko siedzi i gra |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <lambra> mysz do gier |
|
|
Wysłano: Wtorek, 15 Grudnia 2009, 17:33 |
|
|
|
Jak w wątku obok. Odradzam sprzęt od Tracera, a już zwłaszcza myszki. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Berger> mysz do gier |
|
|
Wysłano: Sobota, 19 Grudnia 2009, 13:42 |
|
|
|
myszki w szczegolnosci :D |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Sobota, 19 Grudnia 2009, 19:48 |
|
|
|
Śmiejesz się, a moja myszka nawet tekstu zaznaczyć nie potrafi. Zamiast tego dzieli go na fragmenty, które następnie przestawia. Bublowi mówię nie! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 25 Maj 2010, 12:41 |
|
|
|
żadnych danych technicznych ani cenowych nie podałeś to ja polecę tą myszkę, którą uważam za najlepszą, czyli Razer Mamba...umożliwia grę zarówno w trybie bezprzewodowym w częstotliwości 2.4GHz jak i za pośrednictwem kabla USB..kosztuje swoje, ale lepszej myszy do gier po prostu nie ma |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 04 Czerwca 2010, 19:37 |
|
|
|
|