Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Hardware -> Sieci komputerowe -> RADIOWY INTERNET Idź do strony 1, 2
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Re: <Bzdury> RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:37 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

Kablowka to jakies 150 miesiecznie z TV, radiowka 150 tylko jeszcze nie zdazylem sprawdzic netto czy brutto. Do Neo nie mam jakos przekonania, bardziej sie nad DSLem zastanawiam, ale do tego nie mozna miec ;) dlugow w tepsie crazy.gif

Ostatnio zmieniony przez ulan dnia Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:43, w całości zmieniany 1 raz

Re: <ulan> RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:41 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Bzdury
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #18

[ Osobista Galeria ]

ja tam zawsze za SDI z opóźnieniem płaciłem i bez problemu mi DSL dali, więc nie masz się o co martwić. Chodzi przecież o klienta, a oni niewiele na tym tracą. Spokojnie możesz składać podanie o DSL.

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:45 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

Ha no to naswietl, mi troszki o tym DSLu biggrin.gif , bo ja wymagajacy klient jestem, ale tak to jest jak netu sie do pracy glownie uzywa

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:50 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Bzdury
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #18

[ Osobista Galeria ]

myślę, że to wystarczy.
A praca przebiega jak najbardziej komfortowo.

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:55 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

Tiaa wyglada zachecajaco. Rozumiem ze wspoldzielisz to lacze?? smile.gif Czyli jak bede mial to sam dla siebie to powinno byc git cool.gif

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 01:58 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Bzdury
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #18

[ Osobista Galeria ]

Współdzielę, ale teraz nikt nie korzysta więc full mam dla siebie :)
Jak będziesz miał tylko Ty, to na pewno nie będziesz żałował.

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 02:01 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

Musze to przemyslec, bo kurde to jednak nie jest tania zabawa smile.gif

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 02:14 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Bzdury
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #18

[ Osobista Galeria ]

jeżeli nie zależy Ci na stałym IP to bierz Neo+

PostWysłano: Czwartek, 27 Listopada 2003, 02:25 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

Wlasnie problem w tym, ze hmmm w pewnym sensie zalezy mi na stalym IP. NIe wiem, zastanawiam sie coraz bardziej nad DSLem, tylko ta cena instalacji jest zaporowa eusa_wall.gif

Re: RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Piątek, 28 Listopada 2003, 15:10 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hardtmuth
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>

Użytkownik #2

[ Osobista Galeria ]

ale co zrobic jak kolega moze nie rozumie roznicy miedzy kb a kB ?

Re: RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Piątek, 28 Listopada 2003, 15:59 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
weS
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #465

[ Osobista Galeria ]

Co to za NBA 2k4 tam widac na screenq ? :P Moze na dreamcasta cos? Bo mam 2k1 i 2k2... :p

PostWysłano: Piątek, 28 Listopada 2003, 16:48 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hardtmuth
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>

Użytkownik #2

[ Osobista Galeria ]

zawsze mozesz zrobic staly ip przez alias dns, np no-ip.com ;)

Re: <hardtmuth> RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Piątek, 28 Listopada 2003, 17:16 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

No nie ip tylko adres, z reszta mam taki biggrin.gif . Problem w tym ze potrzebny mi adres bez no-ip wink.gif

PostWysłano: Piątek, 28 Listopada 2003, 19:50 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hardtmuth
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>

Użytkownik #2

[ Osobista Galeria ]

za duzo bys chcial :>

Re: <hardtmuth> RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Sobota, 29 Listopada 2003, 02:49 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
ulan
pcandsoft.pl vip

Użytkownik #256

[ Osobista Galeria ]

Place, wymagam, rzadam, chce. Co w tym dziwnego?

Re: <weS> RADIOWY INTERNET
PostWysłano: Sobota, 29 Listopada 2003, 02:56 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Bzdury
Stały uczestnik
Stały uczestnik

Użytkownik #18

[ Osobista Galeria ]

ja mam 96,98,99,2k,2k1,(2k2 niestety nie było na PC) oraz 2k4.

PostWysłano: Niedziela, 30 Listopada 2003, 10:27 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
J@ger
n00b vip

Użytkownik #15

[ Osobista Galeria ]

zostałem zmuszony do tego okolicznosciami
wlasnie siedze sobie przy niebieskim pudełku
Linksys 2.4 Ghz chodzi to na 802.11b i ....
jetsem zadowolony
transfery so far 50 - 150 kilo ale to na jednaego kompa
podepne 10 koncowek to zobaczymy co sie stanie.

wszystko to z okazki przeprowadzki ISP nie dociagnal na czas kabla i dal nam to akces point jest w tym samym budynku a łacze 2 mega polpak

nie jest to klasyczna radiowka ale w temacie
powtarzam jak na razie dla mnie bomba

RADIOWY INTERNET
Forum dyskusyjne -> Hardware -> Sieci komputerowe

Strona 2 z 2  

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
Polecam Panią dermatolog w Szczecinie www.medicanova.szczecin.pl Przyjmuje tylko prywatnie na Pomorzanach. Warto bo ma nosa do chorób skóry twarzy.Nettstedet lar deg bestille hoteller og andre overnattingssteder over hele verden. Hoteller med hage Med søkefunksjonen finner du enkelt det ideelle stedet ĂĽ bo.rozcieńczalnik uniwersalny
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.

Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010