Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Umysł i ciało -> Sport i Rekreacja -> Islandia
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
Islandia
PostWysłano: Wtorek, 15 Marca 2016, 23:59 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
jagna111
Czytelnik
<tt>Czytelnik</tt>

Użytkownik #7924

[ Osobista Galeria ]

Marzy mi się podróż do Islandii. Byliście? Możecie coś na ten temat powiedzieć? Dużo was ta podróż wyniosła? Ja znalazłam myślę interesujacą ofertę tutaj iceventure.pl i bardzo poważnie o tym myślę

Re: Islandia
PostWysłano: Piątek, 15 Grudnia 2017, 20:35 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
trama
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #8031

[ Osobista Galeria ]

Z tego co wiem jedzenie jest tam bardzo drogie.

Re: Islandia
PostWysłano: Piątek, 23 Lutego 2018, 14:36 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
prostefan
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #7968

[ Osobista Galeria ]

Też słyszałem, ze trzeba mieć fajny budżet, żeby faktycznie pozwiedzać, aczkolwiek dla takich widoków warto nawet dłużej odkładać. Najlepsze, ze jest spora szansa na zobaczenie zorzy polarnej, co mnie akurat mega fascynuje.

Islandia
Forum dyskusyjne -> Umysł i ciało -> Sport i Rekreacja

Strona 1 z 1  

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
rozwód kraków dobry adwokatciechocinek hotel spaLES 10 MEILLEURS hĂ´tels (avec prix) : Paraguay 2024 Best places to stay in Paraguay Paraguay : hĂ´tels populaires en ce moment ¡ 1.
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.

Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010