Wysłano: Niedziela, 26 Października 2003, 12:59 |
|
|
|
Jak w topicu,czym się interesujecie,co trenujecie,dlaczego i wogóle piszcie jak najwięcej |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: wasze zainteresowania |
|
|
Wysłano: Niedziela, 26 Października 2003, 13:27 |
|
|
|
była jazda na rowerach , teraz jest siatkówka i trenowanie mózgu :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Ania> wasze zainteresowania |
|
|
Wysłano: Niedziela, 26 Października 2003, 17:56 |
|
|
|
JA? ja ostatnio przechodze powrót do normalnego stanu zdrowia fizycznego. Choć muszę przyznać że po dwu letniej przerwie w czymkolwiek jest to dosyć trudne zadanie. Jak wyzdrowieję do końca, to wracam do jazdy na rolkach i do karate, bo już usiedzieć nie mogę .
Ps. fajne zdjęcie aniu:-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 27 Października 2003, 01:32 |
|
|
|
bylo judo przez 3-4 lata, nic nie pamietam i nie chce, bo sztuka malo skuteczna, potem rolki przez ponad 2 lata, tez przeszlo, a od listopada po przerwie 3 miesiecznej wracaj do tajskiego boxu ;), ktory jest akutalnie u mnie na pierwszym miejscu, kondycja sie poprawia, czuc sie mozna bezpieczniej itp itp itp ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 27 Października 2003, 08:09 |
|
|
|
marekyeah : |
..., to wracam do jazdy na rolkach i do karate, bo już usiedzieć nie mogę .
Ps. fajne zdjęcie aniu:-) |
NO tak w sumie to ja sobie kupiłem w tym roku rolki do wyczynowki(no i do wyczynowki) i chcialem bardzo sie nauczyc przez te wakacje (kiedys jezdzilem i to duzo, ale mi ukradli), ale jakos nie udalo mi sie:( Za malo czasu, a poza tym nikt u mnie nie jezdzi. :(((( A samemu troche smutno:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 27 Października 2003, 08:22 |
|
|
|
No ja trenuje Capoeira i mam nadzieje,że będę jeszcze dłuuuugo trenować,ponieważ jest to coś niesamowitego
ps.dzięki,zdięcie też mi się podoba |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 27 Października 2003, 12:14 |
|
|
|
ja jeżdżę na łyżwach hokejowych, a mam zamiar kupić sobie kij hokejowy (+ reszta sprzętu) i grać w hokeja (amatorsko oczywiście);
latem biegam, jeżdżę na rowerze, a jak jest gdzie, to gram w plażówkę;
ale najbardziej kocham łyżwy |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 27 Października 2003, 13:30 |
|
|
|
Na maksa poszedłem ze dwa lata temu, gdy jednocześnie trenowałem karate shotokan, uczyłem się grać w tenisa, co tydzień pływałem na basenie, codziennie jeździłem na rowerze, od czasu do czasu biegałem i jeździłem na rolkach. W tym roku jestem zmuszony do oszczędzania. Na rowerze nadal jeżdżę codziennie, bo jak inaczej, ale ostatni raz pływałem pod koniec wakacji, w tenisa nie grałem już dawno, a jeżeli chodzi o karate, to przedłużyłem sobie, niestety, wakacyjną przerwę. Mam zamiar wznowić treningi od listopada...
Aha, lubię jeszcze narty, ale to jest jeden, góra tygodniowy wyjazd raz w roku. W zeszłym roku byłem w czeskim Pecu pod Śnieżką. Bardzo sobie chwalę tamtejsze warunki i trunki ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 27 Października 2003, 15:42 |
|
|
|
Ania : |
No ja trenuje Capoeira i mam nadzieje,że będę jeszcze dłuuuugo trenować,ponieważ jest to coś niesamowitego
|
podobnie myslimy:D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 07 Listopada 2003, 09:11 |
|
|
|
Jak już kilka osob słyszało grupa w Słupsku zostala zawieszona:( , ale z tego co wiem to nie na długo. No nic :D ja lece 3majcie sie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 30 Listopada 2003, 01:27 |
|
|
|
mam na wf -ie do wyboru rozne dyscypliny sportu, m.in. jazde konna. zawsze mi sie podobala. niesamowita jest harmonia niedzy jezdzcem a zwierzeciem, moment zalapania tego wszystkiego. w zasadzie to bardzo proste, ale nie da sie tego wytlumaczyc slowami. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 30 Listopada 2003, 02:35 |
|
|
|
Na rolkach to sie kiedys szponcilo ;) Bylem 3ci na turnieju na rampie raz nawet... to byly czasy... ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 30 Listopada 2003, 11:22 |
|
|
|
hardtmuth : |
bylo judo przez 3-4 lata, nic nie pamietam i nie chce, bo sztuka malo skuteczna |
Z tego co piszesz wnoszę, że chyba mało załapałeś.
Mało skuteczna ??
Ja nauczyłem się choćby, jak nie roztrzaskać sobie mordy potykając się o krawężnik, a to już sporo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 30 Listopada 2003, 11:26 |
|
|
|
Ramzes : |
ale nie da sie tego wytlumaczyc slowami. |
Ale doskonale można poznać, kiedy się ową harmonię uzyskuje, po prostu przestaje dupsko boleć |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 11 Grudnia 2003, 21:52 |
|
|
|
Wujek Zed : |
ale nie da sie tego wytlumaczyc slowami. |
Ale doskonale można poznać, kiedy się ową harmonię uzyskuje, po prostu przestaje dupsko boleć |
oj tak, "delikatnie mowiac". tez trzeba "zalapac o co chodzi". |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 11 Grudnia 2003, 22:34 |
|
|
|
mam na wf -ie do wyboru rozne dyscypliny sportu, m.in. jazde konna. zawsze mi sie podobala. niesamowita jest harmonia niedzy jezdzcem a zwierzeciem, moment zalapania tego wszystkiego. w zasadzie to bardzo proste, ale nie da sie tego wytlumaczyc slowami. |
no właśnie widać...
jak ja jechałem kiedyś na koniu to harmonia wyglądała tak że się mnie nie słychał... ale to zapewne przez praktykę |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Krzysiek> wasze zainteresowania |
|
|
Wysłano: Piątek, 12 Grudnia 2003, 09:48 |
|
|
|
Ja już gram w tego hokeja i wszystko mnie boli (bynajmniej nie z powodu zakwasów, bo do dużego wysiłku jestem przyzwyczajony)....Ale to jest to! :) Przydałby się jakiś masaż ;) bo na razie to na żele na stłuczenia i obicia wszelakie nie wyrobię ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Krzysiek> wasze zainteresowania |
|
|
Wysłano: Piątek, 12 Grudnia 2003, 12:38 |
|
|
|
Co koń to charakter. Może dostał Ci się wierzchowiec - indywidualista, a może Ty byłeś za mało pewny siebie. Ja raz w życiu jechałem samodzielnie konno, ale moja klacz miała spokojny charakter i słuchała co jej mówiłem. |
|
|
|
|
|