|
 | Tomaszu wielkie podziękowanie... |
|
 |
Wysłano: Środa, 20 Lutego 2019, 01:30 |
|
|
|
Za to że mimo wszystkich przeciwności losu, utrzymałeś to forum. Dłubiąc w internecie, zauważyłem że wszelkie ważkie informacje można znaleźć li tylko na niby przestarzałej już platformie, jaką jest forum przy mediach społecznościowych. Otóż nie!!! Forum dyskusyjne to forma sprawdzona i nadal żywa. Owszem trafiają się kupy, ale to rzecz ludzka.
Mam cichą nadzieję że fora wrócą do łask i ludziska się przekonają że net nie służy tylko do pierdolenia pod fotkami.
Kurna chata, tęsknie za czasami kiedy net jeszcze nie trafił pod strzechy.
Heh no taka refleksja po północy  |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 | Re: <Marek D.> Tomaszu wielkie podziękowanie... |
|
 |
Wysłano: Piątek, 28 Sierpnia 2020, 11:11 |
|
|
|
dyskusje.pl juz nie wroca
ale jak sie znajdzie kilka osob to cos tu pogadamy |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 | Re: Tomaszu wielkie podziękowanie... |
|
 |
Wysłano: Wtorek, 13 Października 2020, 00:32 |
|
|
|
Cóż można powiedzieć... i ja dziękuję EDDY za to, że stworzyłeś forum heh.pl i utrzymujesz je przy życiu.  |
|
|
|
|
Prochem jest najlepszym producentem płyt HDPE LDPE HIPS PP, produkującym również płyty ABS , płyty z tworzyw do termoformowania, przemysłu motoryzacji rolnictwa.Sklep dla każdego numizmatyka - monety, odznaczenia, medale, skup banknotów Toruń akcesoria numizmatyczne, abonament numizmatyczny, sklep numizmatyczny WarszawaOzdobne wycinanki laserowe rękodziełoklej poxipol poxipol wrocław klej poxipol dwuskładnikowy
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|