Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Software -> Oprogramowanie -> szukam programu kadrowo-płacowego
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
szukam programu kadrowo-płacowego
PostWysłano: Piątek, 09 Lipca 2004, 17:18 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
sabinka
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #735

[ Osobista Galeria ]

Czy ktoś z Was zna jakiś niedrogi i prosty program kadrowo-płacowy do obsługi małej firmy (ok 20 osób). Fajnie byłoby gdyby można było go zintegrowac z Płatnikiem.

Re: szukam programu kadrowo-płacowego
PostWysłano: Piątek, 09 Lipca 2004, 22:18 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Wawelski
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #867

[ Osobista Galeria ]

Jaki system, jaka półka, z jaką FKą powinien współpracować?
Na ile potrzebujesz kadr, a na ile samych płac?

Re: <Wawelski> szukam programu kadrowo-płacowego
PostWysłano: Poniedziałek, 12 Lipca 2004, 23:48 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
sabinka
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #735

[ Osobista Galeria ]

wiesz co.. głównie chodzi mi o płace. Wcześniej pracowałam na Gratyfikancie (taki program, który chodził po DOS-em - firmy Insert), ale jakoś mi nie leży. Głównie robię na nim listy płac, pit-y, umowy o prace, świadectwa, jakies statystyki itp. Firma nie jest zbyt bogata i mysle, że mogą mi na to dac ok 400 zł. Nie wiem nawet czy za to można coś kupić? Ważne żeby mozna bylo aktualizowac rózne wskaźniki, stawki itp. Z tym płatnikiem to nawet niekoniecznie, ale byłoby miło nie musieć pisac pewnych rzeczy dwa razy..
znasz coś takiego? smile.gif

Re: <sabinka> szukam programu kadrowo-płacowego
PostWysłano: Środa, 14 Lipca 2004, 02:12 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Wujek Zed
Stary pierdoła

Użytkownik #165

[ Osobista Galeria ]

Spróbuj tu

Re: <Wujek Zed> szukam programu kadrowo-płacowego
PostWysłano: Środa, 14 Lipca 2004, 15:54 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
EB
Stały bywalec
<tt>Stały bywalec</tt>

Użytkownik #744

[ Osobista Galeria ]

Nie wiem z jakiego miasta jest Sabinka, ale z tym oprogramowaniem może być jeden problem.
Mam program tej firmy, inny co prawda ( KPR - książka przychodów i rozchodów)- jest całkiem niezły, ale mam problem innego rodzaju. Firma nie ma filii w innych miastach i mam co jakiś czas kłopot np. z aktualizacjami ( z modyfikacją, przenoszeniem danych itp.) gdyż musze je instalować sama, a nie zawsze to potrafię.

PostWysłano: Czwartek, 12 Marca 2015, 13:25 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Debromira
Czytelnik
<tt>Czytelnik</tt>

Użytkownik #7878

[ Osobista Galeria ]

Myślę, że spodoba Ci się wfirma.pl Ma wiele przydatnych opcji, w tym właśnie kadry i płace. Ja bardzo zachwalam ich program do fakturowania, bo w tym programie wystawia się fakturki błyskawicznie. No i jest w bardzo przystępnej cenie.

PostWysłano: Czwartek, 07 Stycznia 2016, 13:36 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
koala
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>

Użytkownik #7871

[ Osobista Galeria ]

A ja mogę polecić takie oprogramowanie spedycyjne:
etransit.eu Prowadzę firmę transportowa, a takie rozwiązanie jest bardzo pomocne. Oprócz standardowych modułów kadrowo-placowych ma również inne funkcje, np. do zarządzania flotą. Moim zdaniem warto dopasować rozwiązanie do branży, w której aktualnie działamy.

PostWysłano: Niedziela, 04 Marca 2018, 22:19 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
krakers
Czytelnik
<tt>Czytelnik</tt>

Użytkownik #8038

[ Osobista Galeria ]

Dzieki za rekomendacje.

Program Kacper, firma Syriusz
PostWysłano: Poniedziałek, 03 Kwietnia 2023, 15:43 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
kqi
Czytelnik
<tt>Czytelnik</tt>

Użytkownik #8371

[ Osobista Galeria ]

Temat już dość stary, ale warto zainteresować się programem Kacper, rzeszowskiej firmy Syriusz.

[url]reklama jest płatna [/url]

Istnieją 32 lata na rynku więc doświadczenie w tworzeniu oprogramowania mają dość spore.

szukam programu kadrowo-płacowego
Forum dyskusyjne -> Software -> Oprogramowanie

Strona 1 z 1  

Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
Private House Near Hongdae With Elevator SĂŠoul, CorĂŠe du Sud ... Private house near Hongdae with Elevator Private House Near Hongdae With Elevator SĂŠoul, CorĂŠe du Sud ...
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.

Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010