Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Hardware -> Sprzęt -> pamieci 400, a 333...
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
pamieci 400, a 333...
PostWysłano: Wtorek, 20 Maj 2003, 21:38 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
EDDY
Admin
 
Użytkownik #1
Posty: 1444


[ Osobista Galeria ]




mam pamieci TwinMOS 333 MHz, ktore chodza na 400 MHz bez problemu i teraz chcialem sobie dokupic jeszcze jedne (tanieja ;)), tylko jest dylemat... 400 MHz TwinMOS sa drozsze od 333 MHz o 2 PLN netto i nie wiem, czy dwie rozne pamieci beda mogly razem bez problemow pracowac, pewnie przy FSB 333 MHz bedzie ok, ale przy 400 MHz moze byc juz problem, szczegolnie z timingami, wiec pytanie jest takie: czy nie bede miec problemow w takiej konfiguracji?
(beda chodzic w trybie DualDDR na Epox 8RDA, niedlugo bede chcial wymienic plyte na KT600, albo juz na nForce3)
  
PostWysłano: Wtorek, 20 Maj 2003, 21:47 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
DJ
Stały bywalec vip
<tt>Stały bywalec</tt>
 
Użytkownik #23
Posty: 109


[ Osobista Galeria ]




powiedz mi jakie masz dokladnie oznaczenia na pamiatkach
to ja ci powiem jakie mamy teraz w sklepie
  
PostWysłano: Wtorek, 20 Maj 2003, 21:51 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
EDDY
Admin
 
Użytkownik #1
Posty: 1444


[ Osobista Galeria ]




nie chodzi mi o to, tylko chce miec pewnosc, ze nie beda sie 'gryzly' ;>
  
PostWysłano: Wtorek, 20 Maj 2003, 22:07 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Tirinti
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>
 
Użytkownik #28
Posty: 1295


[ Osobista Galeria ]




Gryźć się mogą. Sprawdź czy twoje pamięci pójdą na trochę więcej. Zwykjle jak chodzą na granicy stabilności to stają się niestabilne przy współpracy z innym modułem.
  
PostWysłano: Wtorek, 20 Maj 2003, 22:09 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
EDDY
Admin
 
Użytkownik #1
Posty: 1444


[ Osobista Galeria ]




przy 205 MHz windows mi sie zawiesil przy ladowaniu aplikacji, ale nie wiem, czy to byla wina chipsetu, proca, czy pamieci, bede musial to sprawdzic, ale chyba raczej pamieci :(
w sumie, jesli teraz wezme te 400, to jak zakupie sobie Bartona na fsb 400 MHz, to wtedy wymienie te moje 333 :>
  
PostWysłano: Piątek, 23 Maj 2003, 05:59 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
DJ
Stały bywalec vip
<tt>Stały bywalec</tt>
 
Użytkownik #23
Posty: 109


[ Osobista Galeria ]




jhak juz pisalem w innym poscie
twinmosy niestety 400 sa duzo drozsze, ale za to mamy pewne 400 niestety 333 to sa zwykle epixiry
  
pamieci 400, a 333...
Forum dyskusyjne -> Hardware -> Sprzęt

Strona 1 z 1  
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
aidi piesGrzejniki płytowe Kermi we Wrocławiu Tanie Grzanie grzejniki purmo we wrocławiu Sklep z grzejnikami Wrocław - Tanie Grzanieprzewóz osób Holandianocowanie nad morzem, noclegi, pokoje, kwatery blisko morza, apartamenty, tanie noclegi w różnych warunkach morze bałtyckie, spanie nad morzem, tanie wczasyskup złomu Piła
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.



Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010