Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Hardware -> Sprzęt -> mysz optyczna
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
mysz optyczna
PostWysłano: Środa, 28 Maj 2003, 21:35 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
DJ
Stały bywalec vip
<tt>Stały bywalec</tt>
 
Użytkownik #23
Posty: 109


[ Osobista Galeria ]




mam do was pytanko
jak sie wylancza kompa (a jednoczesnie nie odlanczajac z gniazdka) mysz optyczna swieci takim slabym swiatłem
czy można to jakos wyaczyć nie odłanczając od gniazdka
słyszałem gdzieś że można
jest jakaś taka opcja w biosie ??
  
PostWysłano: Czwartek, 29 Maj 2003, 23:22 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hardtmuth
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>
 
Użytkownik #2
Posty: 1301


[ Osobista Galeria ]




moj kumpel ma to samo i sie strasznie tym denerwuje, mamy te same myszy te same windowsy, ale inne mobo, pewnie ustawienia odnosnie budzenia kompa myszka cos takiego powoduja :d.
  
PostWysłano: Piątek, 30 Maj 2003, 03:56 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
rude_boy
Uczestnik
<tt>Uczestnik</tt>
 
Użytkownik #75
Posty: 435


[ Osobista Galeria ]




zalezy od myszki. moja jest czarna i swiatelko moze przeszkadzac tylko, kiedy sie nia poruszy...

niestety to juz druga optyczna, ktora zaczyna sie knocic. czasem przerywa, czasem kursor sie zmrozi. nie wiem, czemu one takie delikatne... sad.gif
  
PostWysłano: Piątek, 30 Maj 2003, 07:20 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hardtmuth
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>
 
Użytkownik #2
Posty: 1301


[ Osobista Galeria ]




to kupic cos porzadniejszego :), np mx300
  
PostWysłano: Piątek, 30 Maj 2003, 08:43 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Tirinti
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>
 
Użytkownik #28
Posty: 1295


[ Osobista Galeria ]




Albo MX700.
  
PostWysłano: Piątek, 30 Maj 2003, 10:12 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
DJ
Stały bywalec vip
<tt>Stały bywalec</tt>
 
Użytkownik #23
Posty: 109


[ Osobista Galeria ]




ja mam logitecha optyka tego drozszego co kosztuje 75 zeta (cena po kosztach) i bardzo sie mi podoba
ale naoprawde nie wiecie jak to mozna wylaczyc ??
  
PostWysłano: Piątek, 30 Maj 2003, 13:13 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
hardtmuth
Pro uczestnik
<tt>Pro uczestnik</tt>
 
Użytkownik #2
Posty: 1301


[ Osobista Galeria ]




w biose nie ma nic o budzeniu kompa dwoma kliknieciami myszki ?
  
PostWysłano: Piątek, 30 Maj 2003, 23:05 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
DJ
Stały bywalec vip
<tt>Stały bywalec</tt>
 
Użytkownik #23
Posty: 109


[ Osobista Galeria ]




ja wlanczam kompa kombiacją ctrl+F1 bo i tak nie mam przycisku do wlanczania wiec sobie tym wlanczam kompa
ale lookne
  
mysz optyczna
Forum dyskusyjne -> Hardware -> Sprzęt

Strona 1 z 1  
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
turnabolKlej do luster klej lakma Lakmaprzewóz osób NiemcyNajlepsze ceny Skup laptopów ursus prowadzimy również serwisdkw
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.



Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010