Wysłano: Czwartek, 17 Czerwca 2004, 18:48 |
|
|
|
Witam! To mój pierwszy post na tym forum.
Mam otóz takie pytanie. Ostatnio zagustowałem w kebabach, czesto odwiedzam różne bary, ale chciałbym umieć przygotować te danie w domowym zaciszu :) Domyślam sie, że "bułka" używana w barach to pita, z reguły podgrzewana w mikrofali, ale moge sie mylić. nie mam natomiast pojęcia jakiego mięsa użyc, żeby chociaż w jakims stopniu przypominało to "kebabowe". Jeżeli ktos zna przepis na kebab to bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 17 Czerwca 2004, 18:52 |
|
|
|
Noooo jak sie robi kebab to co prawda nie wiem , ale mieso w oryginalnym przepisie to baranina |
|
Ostatnio zmieniony przez ulan dnia Czwartek, 17 Czerwca 2004, 19:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|