Forum Dyskusyjne
Zaloguj Rejestracja Szukaj Forum dyskusyjne

Forum dyskusyjne -> Software -> Przeliczanie rozproszone -> problem ze "storage"
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu
problem ze "storage"
PostWysłano: Niedziela, 05 Grudnia 2004, 15:07 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Cichociemny.[alexsus]PL
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>
 
Użytkownik #2196
Posty: 14


[ Osobista Galeria ]




co oznacza "storage" i dlaczego mam "this device 0,10GB"??
jak to zmienic?? podobno sie da, czekam na jakis odpowiedzi.
  
Re: <Cichociemny.[alexsus]PL> problem ze "storage"
PostWysłano: Niedziela, 05 Grudnia 2004, 15:11 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
J@ger
n00b vip
 
Użytkownik #15
Posty: 3810


[ Osobista Galeria ]




storage oznacza miejsce na dysku
z jakichs znieznanych powodow program lubi miec duzo miejsca wolnego
widac u ciebei jest mniej skoro pyszczy

mozesz zmienic sobie domyslna wartosc z 10 GB na mniej
na stronei ud w menedrzeze profilu
  
Re: <J@ger> problem ze "storage"
PostWysłano: Niedziela, 05 Grudnia 2004, 15:30 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Cichociemny.[alexsus]PL
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>
 
Użytkownik #2196
Posty: 14


[ Osobista Galeria ]




ok. to bylo 100MB!! ale czy ustawiony tam rozmiar wplywa na wielkosc probki ktora otrzymujemy??
Ps na dysku mam 17GB wolne
  
Re: <Cichociemny.[alexsus]PL> problem ze "storage"
PostWysłano: Niedziela, 05 Grudnia 2004, 17:31 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
J@ger
n00b vip
 
Użytkownik #15
Posty: 3810


[ Osobista Galeria ]




primo posprztałem
rozumiem ze mozna 2 x wyslac posta ale nie 5 :)

secundo
nie probki sa takie same
ale wplywa na ilosc punktow ktora otrzymujesz
ustaw na 10 GB i masz MAX = 196 punktow
  
Re: <J@ger> problem ze "storage"
PostWysłano: Niedziela, 05 Grudnia 2004, 18:32 Odpowiedz bez cytowania Odpowiedz z cytatem
Cichociemny.[alexsus]PL
Bywalec
<tt>Bywalec</tt>
 
Użytkownik #2196
Posty: 14


[ Osobista Galeria ]




masz racje ale cos sie dziwnego dzialo.. Hmm.. max 196?? mialem na 0.10GB i przewaznie bylo po 300 chyba wroce do 0.10 albo zmienie na 5GB smile.gif
  
problem ze "storage"
Forum dyskusyjne -> Software -> Przeliczanie rozproszone

Strona 1 z 1  
  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  
przedszkole Piłanoclegi wczasy turystyka Wisełka pokoje wczasy nad morzem
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.



Forum dyskusyjne Heh.pl © 2002-2010