Wysłano: Niedziela, 10 Kwietnia 2005, 12:53 |
|
|
|
Mam znajomego, który jakiś czas temu zlikwidował swoje gg. Ja jego nr miałam ciągle w kontaktach, był nieaktywny. Do wczoraj. Jednak okazało się , ze pod tym nr jest chyba ktoś inny. Raczej na pewno, nie sądzę , by się ukrywał przede mną.
Czy stare numery gg mogą być przejmowane przez nowych użytkowników? Zawsze wydawało mi się ,że nie, mój nr to mój nr i nie jest istotne , czy korzystam z niego teraz, czy za rok. Jak z tym jest w końcu?
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 | Re: <emira> stare-nowe nr gg |
|
 |
Wysłano: Niedziela, 10 Kwietnia 2005, 13:37 |
|
|
|
Ja mam stary numer, 5900, nie był uzywany ze 2 lata, ale nie miałem zadnych rewelacjiiz "reaktywacją". wszystko chodzi jak powinno :) |
|
|
|
|
 |
 |
 |
Wysłano: Niedziela, 10 Kwietnia 2005, 21:41 |
|
|
|
Z numerami gg to tak, jak z numerami teefonow komorkowych. Jesli sa nieaktywne tj nie uzywane (z tego co patrzylem to przez rok) to wpadaja do puli wolnych i jesli ktos zaklada konto to moze dostac ten numer. W ten sposob eliminuja "dziury" w numeracji aktywnych uzytkownikow. |
|
|
|
|
wywrotka PiłaDarmowa wycena i skup monet Warszawa oraz banknotów, orderów, medali, odznaczeń wojskowych
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|