Wysłano: Niedziela, 27 Czerwca 2004, 19:53 |
|
|
|
JAKI JEST WASZ ULUBIONY KONCERCIK |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 28 Czerwca 2004, 00:57 |
|
|
|
Oczywiście Popmart z Buenos Aires, nie ma lepszego ze względu na atmosferę wśród publiczności. Poza tym bardzo lubię Koncerty z Point Depot '89, Slane jest świetne. Nie lubię natomiast Bostonu, bo poza doskonałą grą zespołu to jest drętwo, a jak wiadomo o jakośći koncertu świadczy muzyka + publika |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 28 Czerwca 2004, 12:34 |
|
|
|
Hmm nie będę oryginalna jak powiem ze zdecydowanie ZooTv Sydney z dnia 27 listopada 1993 roku. Mam do niego ogromny sentyment, nie tylko ze wzg na to że 27.11 to moja data urodzin , ale też to, że AB to moja ukochana płytka . Poza tym niezwykle wzruszający koncert w Slane (na którym na Wake up dead men zawsze płacze - ze wrzuszenia oczywiście ). I muszę powiedzieć, że do R&H tez mam sentyment, bo od tego wszystko się zaczęło... Miał być jeden tak, ten koncert... No cóż w przypadku tak genialnego zespołu jak U2 nie jestem w stanie się dostosować do tego zalecenia .
POZDRAWIAM jutumaniaków!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Karola_> uLUBIONY koNCERT U2 |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 28 Czerwca 2004, 21:44 |
|
|
|
Jak mogłem zapomnieć o Sydney , to przecież kapitalne show , nawet Bullet, którego nie lubię wypada świetnie. Tak nawiasem Karola to masz urodziny 3 dni przede mną |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 28 Czerwca 2004, 22:28 |
|
|
|
skłamałem wszystkie sa ulubione :)
jakie do tej pory widziałem
pod wzgledem dzwiekowym 5+1 bostonu chyba juz nic nie przebije
atmosfera tez spoko ale nie taka jak w sydney i slane czy sztokcholnie czy sarajevie choc tych ostatnich dwóch koncercików nie widziałem
pozrdro u2 maniacy |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 29 Czerwca 2004, 23:29 |
|
|
|
Ahhh Andy tak jak ja strzelec tak na marginesie najlepszy znak zodiaku żeby nie było . Wiem, że to forum o U2, więc aby nawiązać do naszych chłopaków żaden z nich nie ma tego szczęścia być spod znaku strzelca , albo my nie mamy szcześcia być spod znaków zodiaku U2, no cóż interpretujmy to każdy na własny sposób . A do koncertów dodaje Red Rocks za ka pitalne Sunday Bloody Sunday
Pozdrawiam jutumaniaków!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 30 Czerwca 2004, 18:48 |
|
|
|
AŻ TAK dobrzę nie znam u2
z jakich znaków zodiaku sa chłopaki
i co myslicie o tych kawałkach gdzie u2 spiewa razem z innymi gwiazdami
na Pavarotti STING dEPEHE moDE ? CHBA ŹLE NAPISAŁME NAZWY ALE KIEPSKO U MNIE Z aNGIELSZCZYZNĄ Z pl TEŻ NIE JEST LEPIEJ :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 01 Lipca 2004, 00:34 |
|
|
|
OOO ktoś się pyta o znaki zodiaku a ja bardzo chętnie odpowiem bo trochę się tym interesuję, ale proszę nie myśleć, że mam jakieś powiązania z ciemnymi mocami .
Zatem
- Bono - byk,
- The Egde - lew,
- Larry - skorpion,
- Adam - ryby . |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 01 Lipca 2004, 14:22 |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 13 Lipca 2004, 01:50 |
|
|
|
Dla mnie najlepszym koncertem (a właściwie filmem będącym składanką koncertów) jest Rattle & Hum , a poza tym prawie wszystkie inne koncerty z The Joshua Tour po Stanach. Z nowych oczywiście U2 go home z Slane Castle ma coś w sobie (świetna atmosfera). Nie przepadam natomiast nad koncertami z Popmartu z z koncertem z Meksyku na czele. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 13 Lipca 2004, 11:01 |
|
|
|
jako młody u2-maniak oczywiscie slane boston mexico sydney moze akurat nie w tej kolejnosci zreszta innych nie widziałem
zna ktos jakiegos ftp co by mozna było cos szybciuto sciagnac
albo na podmianke ja bym cos wrzucił ale pewnie wszystcu juz maja to co ja ?
Narazie lubie wszystkie koncert zawsze sa niesamowite efekty swietlne i dzwiekowe doskonała muzyka i tak publika sie bawi ze strach pomyslec ze komus by sie nie podobało albo by stał w miejscu przy takiem muzyczce wszytko sie kreci w zawrotnym tepie i niestety przewarznie max po 20 kawałkach sie kończy
pytanie mam jeszcze jedno czy ma tos z was koncert z sarjewa ? |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 14 Lipca 2004, 21:43 |
|
|
|
u2
w domu
u2 w pracy
u2 w podrózy
czasami mam wrażenie ze przesadzam
boje sie ze za szybko sie to skończy
czy mozna kiedys znudźic sie u2
jak sie na to zapatrujecie
lubie ich i zapamietam na całe zycie ale czy
zawsze bede ich tak wspominał |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 21 Lipca 2004, 17:35 |
|
|
|
Ulubione mam dwa koncerty:
1)POP MART Z MEXICO
2)SLANE-ELEVATION
Wersyfikator U2 nigdy sie nie nudzi. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 27 Lipca 2004, 21:33 |
|
|
|
U2 jest ponadczasowe |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <WERSYFIKATOR> uLUBIONY koNCERT U2 |
|
|
Wysłano: Sobota, 31 Lipca 2004, 12:42 |
|
|
|
Ja najbardziej lubie Popmart z Mexico City widzialem ten koncert na zywo w Polsce i powiem krotko gdyby inne miejsce na koncert wybrali bylo by lepiej dziek zbyt szybko uciekal ale chlopaki daja z siebie co moga popmart i elevation tour klasyka jak dla mnie pozdrawiam
Wiadomość wysłana po 8 sekundach:
Ja najbardziej lubie Popmart z Mexico City widzialem ten koncert na zywo w Polsce i powiem krotko gdyby inne miejsce na koncert wybrali bylo by lepiej dziek zbyt szybko uciekal ale chlopaki daja z siebie co moga popmart i elevation tour klasyka jak dla mnie pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Sierpnia 2004, 14:33 |
|
|
|
na video (z oficjalnych) to najbardziej lubię sydney.
a do słuchania? zoo tv ze sztokholmu oraz (z pobudek bardzo osobistych) popmart z sarajeva.
pzdr ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 03 Sierpnia 2004, 18:55 |
|
|
|
Z koncertow to kazdy mi sie podobal kazdy zawieral w sobie jakis element zaskoczenia jeden tylko widzialem na zywo
O wlasnie tak mi sie podobalo POPMART ze sluzewca normalnie konkret ladowanie UFO na zywo cos pieknego i wjescie swiatel na wtshnn poprostu pelen odjazd co tu gadac wszystko mi sie podobalo
A Popu z Sarajeve widzialem tylko kawalek a cialbym caly obejrzec pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 04 Sierpnia 2004, 10:52 |
|
|
|