Wysłano: Niedziela, 07 Listopada 2004, 21:30 |
|
|
|
Przejrzałam całe forum i nigdzie się nie dowiedziałam gdzie można dostać wszelkie różności związane z chłopakami. W necie jest bardzo mało rzeczy typu plakaty, kubki, koszulki. Może ktoś wie gdzie to kupić? A szczególnie to jestem ciekawa czy można gdzieś dostać kalendarz z U2 na nadchodzący rok. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 09 Listopada 2004, 13:24 |
|
|
|
no ja tez szkam takiej stony
przydalaby sie bo jeszcze nie mam kredek do piornika z admem claytonem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 09 Listopada 2004, 19:42 |
|
|
|
hehe :] a ja poszukuję jakiejś ładnej koszulki... chciałabym taką zwykła, dopasowaną z małym napisem BELIEVE |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 09 Listopada 2004, 20:40 |
|
|
|
na koszulkach grupy u2@pl było believe na stronie pleców
Moze na wiosne lub lato bedzie kolejna edycja koszulkowa, narazie koszulki mozna amówic na stronie Larrego (u2.to.pl) |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Krzysiek> Gadżety z U2 |
|
|
Wysłano: Wtorek, 09 Listopada 2004, 23:02 |
|
|
|
noooo to czekam z niecierpliwością :] dzięki za stronkę |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 14 Listopada 2004, 01:59 |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <u2toofan> Gadżety z U2 |
|
|
Wysłano: Niedziela, 14 Listopada 2004, 02:10 |
|
|
|
polecam jeszcze koszulki z www.kropa.pl
mam taka U2 "war"
i jest extra jakości!!!!!!!
juz tyle razy prałem i super wyglada,
mam ja na sobie nawet jak to piszę. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 15 Listopada 2004, 18:08 |
|
|
|
mozna tez sciagnac jakies zdjecia z sieci, obrazki, loga zwiazane z U2 i dac do jakiegos punktu poligraficznego do nadrukowania. Wychodza calkiem dobrej jakosci. Mozna im powierzyc cos z wlasnej garderoby jesli komus nie podobaja sie materialy dostepne u nich. Zycze ciekawych pomyslow:-) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 15 Listopada 2004, 20:23 |
|
|
|
a jaaaaa chciałabym mieć w pokoju... Bono z tektury naturalnej wielkości. Codziennie rano mówiłabym mu dzień dobry i całowała w policzek. A jak wracałabym do domu to pytałabym Go jak minął dzień i takie tam... faaajnie by było... eeeeeh |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 15 Listopada 2004, 22:12 |
|
|
|
wszytko jest do zrobienia Rose;-) potrzebny jest tylko profesjonalista i ogrom twojej milosci do pana B :-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Hagnesta> Gadżety z U2 |
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 18:13 |
|
|
|
noooooooo Rose extra pomysl ja bym hcial miec Bono z tektury , naturlnej XXl oczywiscie, i z czasow nowej plyty w tym kpiarskim extra kapeluszu |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 22:02 |
|
|
|
ja sie pisze na Larrego z plakatu- tego z naga klata;-) |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Hagnesta> Gadżety z U2 |
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Listopada 2004, 23:48 |
|
|
|
he he he
larry piekniutki jest |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 14:53 |
|
|
|
mnie interesowałaby tekturowa kopia Bono z czasów Achtung albo ATYCLB, bo ten kapelusz... gdyby nie okularki i reszta to... wyglądałby jak farmer :/
a co do wykonania... jest tu jakiś fachowiec???? fotograf-grafik-plastyk... nie wiem kto jeszcze.... meloman hehe:] ja nie żatruję. Kiedyś w supermarketach stały takie Beckhamy z pepsi... to Bono też by mógł. Tylko oczywiście nie w sklepie :D (a w moim pokoju) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 18:05 |
|
|
|
fajny by był taki BONIUŚ Pati |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 18:15 |
|
|
|
Pati, wybierz sobie jakies ładne zdjecie Bono, zgraj na dyskietke lub płyte (musi byc w super rozdzielczosci) i idz do fotografa i wywołaj na papier, za 8 zł masz zdjecie super fakosci, lepsze niz plakat o wymiarach 50 x 30 lub podobnych |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 17 Listopada 2004, 18:41 |
|
|
|
hmmm to też jest dobry pomysł... ale ja chcę taką stojącą postać... no myślę że to niewykonalne ale zawsze można pomarzyć :] jeżeli nie o prawdziwym Bono, to przynajmniej o tekturowym :] |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 18 Listopada 2004, 17:53 |
|
|
|
super pomysl Krzysiek , chyba tak zrobię. |