|
| Re: <Berger> Sposoby na skurcz? |
|
|
Wysłano: Czwartek, 14 Lipca 2005, 00:55 |
|
|
|
Potrenowałem padiego w goglach i... tym razem głowa jak na złość nie chciała mi się zanurzyć.
Znaczy, że można naciągać obolałą łydkę na powierzchni. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Berger> Sposoby na skurcz? |
|
|
Wysłano: Wtorek, 06 Września 2005, 23:50 |
|
|
|
No i po raz pierwszy - akurat w dzień odebrania certyfikatu! - miałem okazję wypróbować sposób na padiego w sytuacji prawdziwej potrzeby. Spory kawałek od brzegu zaczął mnie powoli chwytać skurcz stopy. Ponieważ nie miałem ochoty resztę dystansu płynąć z wykrzywioną nienaturalnie stopą, chwyciłem za palce i mocno a szybko pociągnąłem. Jakoś nie było problemów z ani dosięgnięciem, ani też z niekontrolowanym zanurzeniem głowy. Natomiast skutek był błyskawiczny! :) Już spokojnie i bez żadnych bólów dopłynąłem do plaży. :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 15 Grudnia 2017, 20:17 |
|
|
|
Mi zawsze pomaga jak rozmasuje miejsce, w którym dostałam skurczu (zwykle to łydka). |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 10 Stycznia 2018, 23:08 |
|
|
|
Możesz mieć niedobór magnezu ,nadmiar kawy i brak gimnastyki zacznij do spacerów. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 20 Września 2018, 22:02 |
|
|
|
Jeżeli skurcze występują bardzo często, oznacza, że coś jest nie tak i Twój organizm jest zmęczony. Sugerowałabym udać się do solidnej kliniki, by porobić jakieś badania a później podjąć się leczenia tego problemu. Znakomita diagnostyka jest w Sport-Klinice: [ciach]
Znakomici lekarze, bardzo dobre podejście do pacjenta. |
|
|
|
|
zaręczyny w wellness Ciechocinek10 Best Le Grau-dĘźAgde Hotels, France (From $65) Le Grau-dĘźAgde Hotel Accommodation - The 10 best beach hotels in Le Grau-dĘźAgde, France
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|