|
| Re: wasz ulubiony sport na lato :-) |
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 14:48 |
|
|
|
Jak dotad jeszcze nigdy nie przytrafilo mi sie kogos uderzyc w twarz, chodz niejednokrotnie znalazlam sie juz w takiej sytuacji, gdzie reka mnie az swierzbila. Jedak bylam w stanie sie opanowac, bo mysle, ze wowczas schodzimy sami do takiego poziomu, co osoba nas prowokujaca. Najlepszym rozwiazaniem jest- po prostu zignorowac. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 14:58 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Oczywiście, najlepiej olać i być na wysokim poziomie. Jeżeli nikt inny kogoś takiego nie chce porządnie wychować, to trudno.
Taka nauczka z tego co wiem temu chłopakowi bardzo się przydała.
Wracając do tematu, moim ulubionym sportem na lato jest klepanie dresa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> wasz ulubiony sport na lato :-) |
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 15:53 |
|
|
|
klepanie po czym ?
ehhhh mala dziewczynko takie sprosnosci tu wypisujesz :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 15:55 |
|
|
|
Dresy się pierze, prasuje...ale żeby klepać?
Cóż to będzie, gdy paski odpadną? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 16:39 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Ja sprośności.
a kto to napisał?
J@ger : |
w sumie to najchetniej bym polaczyl 2 pasje nurkowanie i balony
czyli zanurkowac z balonu w jakims jeziorku :D |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 18:12 |
|
|
|
ooo omg masz bardziej kudlate mysli niz ja <respect> |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 19:15 |
|
|
|
little_wild_girl : |
Oczywiście, najlepiej olać i być na wysokim poziomie. Jeżeli nikt inny kogoś takiego nie chce porządnie wychować, to trudno. |
Ja tam sie nie zajmuje wychowywaniem innych. Chamstwo bylo i zawsze bedzie, szkoda moich nerwow na to. Lepiej te energie i czas wlasnie spozytkowac uprawiajac sport, podczas ktorego wyrzucasz z siebie wszystkie negatywne emocje. Tenis bylby tutaj dobra propozycja. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Kosmopolitka> wasz ulubiony sport na lato :-) |
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 19:36 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Wiem, że się nie zajmujesz.
Gdyby jednak każdy przyjmował bierną postawę wobec zła czyli na nie przyzwalał, opanowałoby ono świat. Dlatego muszą istnieć ludzie, którzy jadaczki nie zamykają i tym samym choć trochę popychają do przodu rozwój niektórych osób i sprawiają, że ostatecznie świat stoi w miejscu, a nie się cofa.
W końcu plus i minus daje ładunek obojętny i tyle. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 19:58 |
|
|
|
Jestem zdania, ze jesli sie juz ingeruje to po pierwsze bez uzycia przemocy, gdyz sa to posuniecia, ktore w rezultacie nie odrozniaja mnie od przeciwnika, a po drugie trzeba widziec sens w takowej akcji. Jesli mam sobie tylko pogadac, a do rozmowcy i tak nic nie dotrze, to powiem szczerze, ze szkoda wowczas mego gardla.
A jeszcze inna sprawa- ja wcale nie przyjmuje biernej postawy wobec zla!
Tutaj byla raczej mowa o chamstwie: Moim zdaniem, ingerencja w takich sytuacjach czesto i tak nie ma sensu, bo czlowiek ten nic nie zrozumie. On patrzy na wiele rzeczy w zupelnie innych kategoriach niz my. A zlo to co innego. Jesli bylabym swiadkiem "zla"- nie przechodze wowczas obojetnie! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Kosmopolitka> wasz ulubiony sport na lato :-) |
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 20:27 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Też mi przemoc, muśnięcie pryszcza na policzku.
Wiesz, że człowieka będącego w panice na skutek pożaru lub innego wybuchu bomby należy trzepnąć w mózgownicę, by zaczął logicznie się wypowiadać? Innego sposobu nie ma, a poziomu trzepaczki dokonującej aktu przemocy bym nie zaniżała.
Od przeciwnika powinny odróżniać intencje i to wystarczy, a sama przemoc ma szersze znaczenie i może mieć też pozytywne. Przemoc oznacza przecież działanie wbrew czyjejś woli, więc w grę wchodzi również manipulacja, a tej można używać w jak najbardziej szlachetnym celu (w ten sposób np. wyciąga się z uzależnienia alkoholików, czyli dokonuje się na nich w pewnym sensie aktu przemocy). Wystarczy argumentować z wielkim przekonaniem o prawdzie wypowiadanych słów i popierać słowa własną postawą, a większa jest szansa, że przeciwnik uwierzy. I nieważne, czy robisz coś dobrze czy źle, czy jesteś Papieżem czy Hitlerem, obyś robił to ze zdecydowaniem, a chmara ludzi wstąpi do twojego klubu.
Trzeba wykorzystać to, że ludzie z reguły niewiele rozumieją i w ten sposób automatycznie i umiejętnie przekabacić ich mózgi, najlepiej na jasną stronę mocy, jeno chcieć i umieć trza, a to inna sprawa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 31 Sierpnia 2005, 21:34 |
|
|
|
oozz : |
Kajaki, żeglarstwo. Rower |
Ja po namyśle jeszcze rolki na otwartym powietrzu bym dorzucił. No powiedzmy, że to taki sport wiosenno-letnio-wczesnojesienny. ;)
Biegi w krótkich spodenkach. Bo zimą, to biega się w długich spodniach od dresu i w polarku, a to nie to samo.
No i faktycznie tenis - nie - pod - balonem. Tylko z czego będzie wtedy Daniel skakał do jeziorka? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 08 Lutego 2016, 17:18 |
|
|
|
Latem u mnie zdecydowanie wygrywa pływanie i rolki. Roweru nie znoszę niestety :/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 16 Lutego 2016, 23:01 |
|
|
|
Ja lubię latem pływać w morzu bałtyckim.
Zastanawiam się, dlaczego, gdy latem pływam w zbyt zimnej wodzie, ratownik gwiżdże i każe wychodzić mi z wody, a zimą morsom nikt nie zabrania pływać w morzu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 21 Lutego 2016, 19:59 |
|
|
|
Koszykówka :) Zawsze znajdzie się ktoś do gry, a jak nie to samemu tez można :) |
|
|
|
|
|