Twoja ulubiona piosenka z tej płyty to: |
Hotel Intro |
|
0% |
[0] |
Raining Again |
|
0% |
[0] |
Beautiful |
|
0% |
[0] |
Lift Me Up |
|
0% |
[0] |
Where You End |
|
0% |
[0] |
Temptation |
|
0% |
[0] |
Spiders |
|
0% |
[0] |
Dream About Me |
|
0% |
[0] |
Very |
|
25% |
[1] |
I Like It |
|
0% |
[0] |
Love Should |
|
25% |
[1] |
Slipping Away |
|
0% |
[0] |
Forever |
|
25% |
[1] |
Homeward Angel |
|
25% |
[1] |
|
Wszystkich Głosów : 4 |
|
Wysłano: Piątek, 23 Września 2005, 10:40 |
|
|
little_wild_girl |
Nałogowy uczestnik vip |
|
|
Użytkownik #187
|
|
[ Osobista Galeria ] |
|
|
|
|
|
|
Najnowszy album Moby'ego wzbudził wśród fanów wiele kontrowersji. Jedni wychwalają go pod niebiosa, uważając niejednokrotnie za najlepszy w jego dorobku, inni opluwają z góry na dół, nierzadko za te same cechy.
Trudno było mi pokochać to dziełko, nie ukrywam, ale udało się.
W końcu autor już samym intro informuje dokładnie, jak ono będzie wyglądało; utwory są melancholijne, zupełny brak energii, sen.
"I żebyście potem nie gadali, że nie ostrzegałem".
A wyjaśnienie pozornej banalności utworów zawiera moim zdaniem tytuł.
U mnie rządził na początku utwór "Forever", lubię, kiedy on tak do mnie szepcze. Następnie polubiłam "I Like It", aż w końcu całkowicie zawładnął mną "Homeward Angel" i ten utwór ostatecznie w moim osobistym rankingu przoduje wśród innych z tego albumu.
Jak tam u Was? Dali czystą pościel tak jak u mnie? |
|
Ostatnio zmieniony przez little_wild_girl dnia Środa, 22 Marca 2006, 13:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <little_wild_girl> Hotel |
|
|
Wysłano: Piątek, 30 Września 2005, 23:13 |
|
|
|
Płyta słabiutka, mało energetyczna i pusta emocjonalnie, po pierwszym odsłuchaniu nie chciało mi się już do niej wracać. Szkoda że Moby nie poprowadził płyty w taneczną stronę, więcej utworów w stylu 'Very' i kilka wolniejszych instrumentalych kompozycji sprawiłoby że byłby to świetny album. Na szczęście Hotel Ambient jest wspaniały a na singlach znajdują się bardzo dobre remixy, mimo że Mo nie jest autorem żadnego z nich. |
|
|
|
|
|