Wysłano: Sobota, 08 Sierpnia 2009, 13:41 |
|
|
|
Witam! Chciałbym kupić jakiś komputer, taki koło 1800 zł. Stary mi padł... Podobno w necie można kupić trochę taniej. Polecacie jakieś strony? Myślałem, żeby kupić HP. Słyszałem ostatnio o jakieś podobno dobrej stronie, ale nie pamiętam, jaka to była. Coś z kompem w nazwie w każdym razie miała :P Poszperam w necie i jeśli znajdę to się odezwę znowu ;] Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam! ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Niedziela, 09 Sierpnia 2009, 12:27 |
|
|
|
Trochę mi to zajęło, ale znalazłem :) To był 1komp.pl. Całkiem fajnie prezentuje się ta ich stronka i sprzęt mają też niezły. Szkoda tylko, że nikt mi na tym forum nic nie doradził... Liczę, że ktoś się w końcu odezwie :) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Środa, 12 Sierpnia 2009, 01:38 |
|
|
|
Polecić mogę agito.pl, ram.net.pl oraz komputronik.pl |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <EDDY> sklepy internetowe |
|
|
Wysłano: Czwartek, 13 Sierpnia 2009, 10:52 |
|
|
|
czemu ja wszedzie widze reklame ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <J@ger> sklepy internetowe |
|
|
Wysłano: Piątek, 14 Sierpnia 2009, 09:30 |
|
|
|
A ja do tego mam wrażenie, ze im się wydaje, że się wycfanili |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 04 Grudnia 2009, 17:25 |
|
|
|
Czy ja wiem, jak ktoś pyta to można odpowiedzieć bez robienia niemiłych komentarzy. Też mam HP, bardzo się sprawdza. Jak chcesz tanio kupić, to zajrzyj na www.swiatlaptopow.pl. Mają dobry sprzęt i profesjonalny serwis, raz mi się zepsuło wejście do zasilania i bardzo sprawnie mi naprawili. |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Piątek, 11 Grudnia 2009, 13:41 |
|
|
|
Nie wiem czemu uważaci to za reklame. Ktoś zadał pytanie więć ludzie odpowiadają. Wczoraj słuchałem w audycji radiowej w nocy, że tylko 3% sklepów internetowych jest bezpiecznych, tzn posiada zabezpieczenia która chronią nasze dane i numery kont. Trzeba sie dobrze zastanowić gdzie sie kupuje, żeby potem nie wyniknęły z tego jakieś złe konsekwencje. A co do tematu to ja sprzęt komputertowy kupuję w 1komp.pl Mogę wiec polecić i powiedzieć, że to sprawdzone. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 14 Grudnia 2009, 22:59 |
|
|
|
Hrum : |
Nie wiem czemu uważaci to za reklame. |
czemu ?
hmm jakby ci to powiedziec zebys zrozumial...
bo na 3 twoje posty, 2 dotycza pewnego sklepu internetowego ?
załosne ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <J@ger> sklepy internetowe |
|
|
Wysłano: Wtorek, 15 Grudnia 2009, 17:23 |
|
|
|
Żyć przecież trzeba, a przy niezbyt wysokich stawkach za post, trzeba też docenić, że Hrum jeden napisał całkiem społecznie. ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Wtorek, 25 Maj 2010, 12:32 |
|
|
|
jeżeli chodzi o sprzęt komputerowy to jakoś nie mam zaufania do internetowych sklepów, raz tylko odważyłam się kupić drukarkę na sklep.doktortusz.pl, wszystko przyszło na czas i do tej pory działa, także ten sklep polecam, ale laptopa to chyba jednak kupię w sklepie stacjonarnym ;) |
|
|
|
|
|
|
|
Wysłano: Czwartek, 11 Listopada 2010, 19:12 |
|
|
|
Generalnie zakupy internetowe to fajna opcja, zaoszczędzasz czas i wszystko idzie łatwo. Najczęściej przez allegro, chociaż ostatnio przerzuciłam się na ---, mają spory asortyment i dobre ceny |
|
|
|
|
|