|
| Wywiad krakowskiego Przystanku Student z Maciejem Maleńczukiem |
|
|
Wysłano: Piątek, 23 Marca 2012, 00:26 |
|
|
|
Kontrowersyjny? Na pewno.
Awangardowy? Coś w tym jest.
Zaskakujący? Nie tylko na koncertach. Wokalista, gitarzysta, poeta, a przede wszystkim - osobliwa osobowość.
Przed Wami - Maciek Maleńczuk.
http://vimeo.com/39010025
Zapraszamy do oglądania! |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <PS> Wywiad krakowskiego Przystanku Student z Maciejem Maleńczukiem |
|
|
Wysłano: Czwartek, 05 Kwietnia 2012, 03:29 |
|
|
|
Podoba mi się to, że w każdym wywiadzie (kiedy jest mniej lub bardziej upojony środkami wyskokowymi ), Pan Maleńczuk jest taki sam (to czy jest sobą, to tylko On sam wie), ale nie ma niezgodności między jego wypowiedziami z różnych wywiadów.
Co to tego konkretnego wywiadu, to muszę powiedzieć, ze był ok. Jednak ta dziewczyna, była jakaś taka... nie wiem. No nie podpasowała mi za bardzo. Ale w końcu w tym wywiadzie nie chodziło o nią, tylko o Pana Maleńczuka - a On jak to On - był naturalny. |
|
|
|
|
|
|
|
|
| Re: <Margot S.> Wywiad krakowskiego Przystanku Student z Maciejem Maleńczukiem |
|
|
Wysłano: Poniedziałek, 23 Kwietnia 2012, 18:27 |
|
|
|
No faktycznie , jest szczery i prawdziwy jak zawsze. No i racja z tym Lwem, to królewski znak. A jak!! Słodkie było to zakończenie: "Słabość?...do kobiet moja mała". |
|
|
|
|
ciechocinek nocleg
Kopiowanie i rozpowszechnianie materiałów w całości lub części jest niedozwolone. Wszelkie informacje zawarte w tym miejscu są chronione prawem autorskim.
|